Ionuț Ciprian Ciuperceanu, primarul comunei Drăgănești-Vlașca, a ales să părăsească tabăra liberală, exprimându-și dorința de a candida pe listele PSD la următoarele alegeri. El era cel mai tânăr primar ales din partea PNL, la ultimele alegeri.

„Pe lângă primarul de la Drăgănești-Vlașca, alți primari au trecut în barca PSD. Conform unui articol din presa locală de casă a PSD, primarii de la Frasinet, Moșteni și Scrioaștea s-au convertit deja de la liberalism la socialism.

Rămâne de văzut câți dintre aceștia vor câștiga, având în vedere că PSD colectează absolut orice pentru voturi, deși unii, ca cel din Moșteni, ar putea candida la penitenciarul Rahova, că și acolo e concurență.

Una peste alta, nu putem decât să le transmitem primarilor liberali să părăsească PNL cât mai repede, pentru că PNL va fi la pământ după alegerile din 2024 și este bine ca oamenii să știe că orice promisiune electorală va fi fără valoare și garanție. Banii se duc acolo unde este puterea, iar puterea pare că se centrează către PSD”, titrează Stiripesurse.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *