”Ce struguri verzi şi acri, oftează, / Nu-s de teapă! / Şi-s prea cruzi… / Mie, ce-mi place-i gustul de stafidă, / Nu-mi strepezesc eu dinţii cu această aguridă…” (Vulpea şi strugurii, fabulă de La Fontaine)

Da domnilor, precum în fabula lui La Fontaine, gașca PNL-istă – vulpea cea ”pribeagă şi lihnită” – înfometată după putere, după sinecuri plătite gras, a dat de o vie cu ”struguri rumeni și frumoși” (PSD) și a tot încercat să se înfrupte din bunătățile acestea – adică să câștige niște voturi pe spinarea PSD, participând pe liste comune, la alegerile din 2024.
Chiar președintele PNL – Nicolae Ciucă – a spus asta, de nenumărate ori.

Bineînțeles, că liderii PSD din teritoriu au făcut scandal, au sărit la gâtul ăstora de la nivel central și a fost exclusă această variantă.

”Cuie Miolacu” (asta pentru că a lăsat, iar, în ofsaid partidul) a fost rezonabil, și-a respectat partenerii de guvernare și nu a ieșit, public, să spună adevărul – că PSD nu acceptă liste comune cu PNL.

”Golanii politici” din PNL, însă, au anunțat – eroic, cu tam-tam – că EI nu-și doresc să meargă alături de PSD în alegeri.
Exact ca vulpea lui La Fontaine, liberalii o bagă pe aia cum că ”strugurii sunt acri”, cum să recunoască faptul că PSD le-a dat un șut în cur.

PS
Asta e – Alinuțo – rămâneți cu un singur parlamentar de Argeș, după 2024.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *