Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat astăzi candidaţii la Primăria Municipiului Piteşti şi la Consiliul Judeţean Argeş, pentru alegerile locale din 9 iunie. Ionuţ Moşteanu (USR) este candidatul alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al Municipiului Piteşti, iar Emanuel Soare (Forţa Dreptei) este candidatul alianţei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

În cadrul evenimentului, Cătălin Drulă, preşedintele USR, le-a transmis argeşenilor că orice vot dat PNL este un vot pentru PSD şi asta o demonstrează şi abordarea preşedintei PNL Argeş, Alina Gorghiu, care le cere celor din USR să treacă la PNL ca să nu le blocheze proiectele.

”E un moment greu pentru democraţia românească, e prima oară în 34 de ani când alegerile sunt schimbate după bunul plac al celor de la putere. Alternativa la stânga comasată PSD-PNL în Piteşti, în Argeş şi în toată ţara este alianţa Dreapta Unită. Strategia PSD-PNL este să sădească frica în societate, să le spună oamenilor că nu se poate altcumva, că dacă susţin pe cine nu trebuie, dacă sunt primari care nu trădează şi nu se duc la ei, atunci o să o păţească. Exact exponentul acesta de a face politică de care  trebuie să scăpăm în România este Alina Gorghiu, baroana PNL de Argeș. Alina Gorghiu este un om care a făcut mai mult rău justiției române decât Rodica Stănoiu. Pleacă în concedii cu șefii din justiție, indică cu degetul cărui Vlad Voiculescu, cărei Flavia Boghiu să i se facă dosare, amenință primarii, trimite instituții în control la Câmpulung peste Elena Lasconi și crede că noi o să cedăm. Nu! Nu ne este frică nici de Alina Gorghiu, nici de Ciolacu și nici de Iohannis și mergem cu curaj înainte în aceste alegeri. Și mai face ceva! Cum să te răzbuni pe comunități întregi pentru că sunt conduse bine? Am stat împreună cu Elena Lasconi pe Bulevardul Pardon. Au hărțuit-o pe Elena Lasconi, au blocat-o cu acest proiect. Acestei frici noi îi răspundem cu speranţa că se poate mai bine, mai cinstit”, a mai declarat Cătălin Drulă, preşedintele USR

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *