Azi, preşedintele PNL Piteşti, Mihai Coteţ, şi-a tras costumul ăla bun şi s-a prezentat ȋn faţa elevilor de la Colegiul Naţional “Alexandru Odobescu” din Piteşti. În ce calitate? Poate ne spune prefectul, coleg de partid cu Coteț. Mihăiță a vorbit despre efectele consumului de droguri şi după alocuţiunea sa, elevilor le-au ȋnflorit zâmbete pe chip. Şi ce mai zâmbete…

Coteţ, băiat valabil, a povestit un experiment cu nişte şoareci care aveau la dispoziţie un vas cu apă şi unul cu cocaine, precum şi nişe jucării. Iniţial, rozătoarele au băut din vasul cu cocaină, apoi au văzut jucăriile şi au băut din vasul cu apă. Deci jucăriile au distras atenţia şoarecilor.

Ȋn primul rând, de unde o fi luat Coteţ acest experiment? L-o fi făcut Mihăiţă ȋn toate casele lui, alea din declaraţiile de avere? Ce-or fi ȋnţeles bieţii elevi? C-ar trebui să se joace cu jucării pentru a evita tentaţia drogurilor? Mai avea puţin  şi le vorbea de biberoane şi de scutece. Ziceam noi că liberalul se pricepe la bebeluşi.

Mihăiţă, data viitoare să te duci la creşă, prietene!

L-am întrebat pe unul dintre elevii participanți la eveniment ce a înțeles din povestioara lui Coteț și ne-a răspuns râzând că nu poate să stea de vorbă cu noi că fuge să-și cumpere jucării.

Morala: Copiii de 16,17 sau 18 ani să-și cumpere jucării!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *