”Mai întâi de toate, păziţi-vă de aluatul fariseilor, care este făţărnicia […] Am să vă arăt de cine să vă temeţi. Temeţi-vă de acela care, după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de el să vă temeţi” (Luca 12)

Ne uităm pe Facebook și ne cuprinde greața.

Îl vedem Sorin Sorescu – șeful DSVSA – lingușindu-se pe lângă primarul comunei Călinești – Mihai Georgescu – gudurându-se pe lângă el.

 

Băi frate, cu doar un an de zile în urmă, Sorin Sorescu era implicat în comuna Călinești să strângă semnături pentru demiterea lui Mihai Georgescu și acum ”îi bagă limba în ureche”. Linge unde a scuipat.

Acum vreo jumătate de an, Sorin Sorescu participa la un eveniment al primarului Cristian Gentea, adus de Armand Chiriloiu … un duplicitar – și cu ăia, dar și cu ăia.

Un fățarnic mizerabil!

Fiind curioși să vedem în ce împrejurări a fost făcută fotografia am aflat că săptămâna trecută, sub egida EDUXANIMA a fost organizat un eveniment împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș – EduxaminaArt (frumos, artă ce surprinde relația dintre om și animale).

Cunoaștem activitatea asociației Eduxanima, o apreciem, mai ales că suntem iubitori de animale și am vrut să aflăm amănunte despre acest eveniment.

Din multitudinea de fotografii postate pe Facebook, am avut ocazia să observăm că acest eveniment frumos, a fost ”confiscat politic” de Cătălina Dumitrașcu – inspectoarea generală adjunctă a Inspectoratului Școlar … din nou.
Cătălina – ”muritoarea” – a umplut sala și scena cu liberali … aceiași PNL iști care invadează/infestează fiecare eveniment al inspectoratului școlar, care ar trebui să fie lipsit de conotații politice, respectiv – Cătălina Dumitrașcu, Sorin Sorescu, Dragoș Predescu etc, etc, etc …


Da domnilor, liberalii au căpușat acțiunea Eduxanima și a deturnat-o în scop politic.

Au stricat-o …

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *