Nu dăm noi sfaturi, nu ducem grija partidelor AUR sau USR, dar nu ne putem abține să nu comentăm evoluția recentă a acestora.

Ambele partide – USR și AUR – s-au lansat în viața politică cu evoluții fulminante, tocmai pentru că au fost privite, fiecare de către electoratul specific, ca organizații politice noi, fără istoric legat de crunta perioadă de tranziție – când țara a fost jecmănită fără rușine – fără a fi asociate cu ”chipuri politice” tarate, implicate în tot felul de afaceri dubioase, parte la declinul României (mai mult sau mai puțin, direct ori indirect).

Au fost priviți ca ”oameni noi” … dintre care s-ar putea desprinde ”supraomul politic” salvator al bietei ăste țărișoare.
Tipic pentru români, au avut și ăștia (USR și AUR) grijă să strice un lucru bun, să-și dezamăgească alegătorii, să le bage pe gât persoane cu istoric politic ”furtunos”, ”reprobabil”.

Iaca așa, ne întrebăm ce o câștiga USR dacă de aliază cu Forța Dreptei?

Cum o să stea Cătălin Drulă – tânărul ”om nou”, alături de Ludovic Orban, un ”babalâc politic” cu ”istoric politic scabros”?

Cătălin Drulă a ieșit cu ranga la Ion Rădoi de la METROREX, pe când Ludovic Orban și-a dat guriță cu ăsta – ”El Maximo”.

Cătălin Drulă a devoalat toate neregulile comise cu ocazia închirierii spațiilor METROREX prin rețeaua sindicală a lui Ion Rădoi, în timp de Ludovic Orban le-a prelungit contractele de închiriere a spațiilor, în 2007.

” Înainte cu 11 luni de expirarea contractului, pe 4 octombrie 2007, Metrorex și Sindomet au încheiat actul adițional numărul 2, prin care au convenit ca durata contractului să fie prelungită cu 10 ani, până pe 26 septembrie 2007. La momentul semnării actului adițional, ministru al Transporturilor era Ludovic Orban ”.

(https://www.gandul.ro/dezvaluiri/masinaria-de-facut-bani-a-firmei-sindicatului-metrou-ion-radoi-peste-40-milioane-lei-18-ani-contract-metrorex-19677154 )

Acesta este doar un exemplu, dar se pot prezenta zeci de situații în care liderii celor două partide au avut opinii și comportamente total diferite, antagonice.

Ce o să facă tânărul Cătălin Drulă, o să schimbe geaca cu Ludovic Orban, după ce ăsta a îmbrăcat-o pe-a lui Liviu Dragnea?

Tinere, vezi să nu-ți dea Orban geaca roșie cu PSD pe spate … aia primită de la Dragnea.

De ce o vrea Cătălin Drulă să le bage pe gât, simpatizanților USR (tinerii frumoși și liberi), persoane de factura lui Ludovic Orban, Antonel Tănase, Ion Ștefan ș.a.?

( https://www.riseproject.ro/investigations/uncategorized/masonii-eternei-usl/ ;

https://60m.ro/deputatul-grinda-stefan-audiat-de-dna-pentru-traficul-de-influenta-a-doi-membri-arestati-ai-forta-dreptei/ ;

https://newsweek.ro/politica/sexy-nepotica-deputatului-pnl-ion-stefan-ex-ministru-a-ajuns-consiliera-la-ministerul-dezvoltarii etc …)

De ce o vrea Ionuț Moșteanu să îl bage pe gât, simpatizanților USR, pe unul ca Adrian Miuțescu & Co?

Nu sunt argeșenii sătui de ”hodorogul ăsta politic”, de acest ”dinozaur politic”?

La fel în cazul AUR.

De ce trebuie să te încurci cu politicieni părtași la dezastrul din țară (prin prezența lor în viața politică, ani buni de zile), când electoratul propriu te privea ca o nouă formațiune politică, curată, neîntinată?

Păi pot cei cu ”istoric politic” să iasă să critice, să de sfaturi sau să-și ia angajamente atât timp cât au fost părtași la toate nenorocirile comise în țară, care au dus România în declinul actual?

V-ați încurcat cu ”necuratul” așa că o să avem ce scrie … pagini întregi o să publicăm depre toți ăștia cu ”istoric politic” în spate – și de la unii, dar și de la ceilalți.

Păcat … ce așteptări aveau alegătorii și ce le oferiți, acum!

Dezamăgire!!!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *