Vă aduceți aminte de domnul Goe al lui I.L.Caragiale?

Copilul capricios și răsfățat, al familiei, plecat la ”Bulivar” la București.

Iaca așa se cam întâmplă și la PNL Argeș, unde ”mamița” – Alina Gorghiu – îl tot răsfață pe Cosmin Petrescu, oferindu-i funcții (da, mai multe) bine plătite, la stat – bineînțeles – dar și resurse politice din abundență, pentru a-i crește notorietatea și șansele de a deveni victorios în Curtea de Argeș.

Că, ”mamița” Alina Gorghiu își dorește să câștige alegerile în Curtea de Argeș, nu-i nimic de condamnat, doar că raportând totul la risipa de resurse trebuie să îi și reușească.

La ce resurse ne referim?

Păi ia analizați voi să vedeți cam unde se tot duc funcțiile (de la stat) împărțite de Alinuța.

Ia să vedem noi cine e din Curtea de Argeș și cam ce a primit: – Alina Gorghiu (senator, președinte PNL Argeș); – Dănuț Bica (senator, vicepreședinte PNL Argeș); – Cosmin Petrescu (joburi la Fondul de Garantare și la Electrica SA, președinte PNL Curtea de Argeș); – Gheorghe Alecsei (director general la Senat); – Cristian Mitrofan (CAS Argeș); – Cristina Avădanei (om vedea ce primește, membră BPJ).
Probabil, că va urma, așa că vă vom ține la curent.

Toate acestea, doar pentru a-i aduce în spate domnului Goe – Cosmin Petrescu, cât mai multe forțe. Răsfățatul, trebuie ajutat că altfel plânge ”mamița”.

Auzi băi Goe, cică or să te dea unii din partid cap în cap cu ”mamița” ta, cu tot, dacă pierdeți alegerile la Curtea de Argeș, așa că îți urăm ”succesuri”.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

2 thoughts on “Cosmin Petrescu – acest ”Domn GOE”, al PNL Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *