”Lamium purpureum – extremă urgență!” (nu, nu ”Stejar – extremă urgență! … am parafrazat pe măsura personajelor politice implicate)

A fost lansată acțiunea/lupta de gherilă – în interiorul PNL – pentru ”impunere” Alinei Gorghiu pe lista de europarlamentare.

”Creatura” nu-și dorește să o prindă alegerile parlamentare, din 2024, în postura de candidat al PNL Argeș, nu vrea să-și lege imaginea politică de eșecul ce se preconizează în Argeș.

Noi am atenționat-o, de la început, că la Argeș nu merge doar cu vrăjeala și pozele, că aici e cu ”finalizare”… de carieră politică … dacă n-ai minte (politică … că ea, în rest, s-ar putea să aibă).

Singura soluție este să se agațe de lista de europarlamentare, pe o poziție eligibilă – bineînțeles.

Doar că nominalizările se fac pe baza unor criterii raționale, măsurabile, ceea ce o cam încurcă.

Evident că se ține cont de aportul adus partidului în alegeri, ori Alinuța a tot stat agățată prin diferite organizații – nu are ”istoric” favorabil.

Din contră, am putea spune, dacă ne gândim la rezultatele PNL din 2016, când ”mândra” era șefă de partid și a dus PNL-ul în ”gard”.

Apoi, contează și scorul actual din sondaje.

Și aici stă rău, că PNL Argeș – condus de ea – are scor cu o cifră.

Ea tot încearcă să-și facă notorietate, că nu mai scăpăm de ea de pe ecran, dar degeaba ai notorietate dacă, aceasta, este ”NEGATIVĂ”.

Cert e că ea încearcă, pe toate căile … mai ales subversive.

Se bazează pe votul colegilor de aceeași factură – fără rezultate electorale – din ”cooperativa loserilor” (prietenii ei, Virgil Guran, Ionuț Marian Stroe etc…), pe susținerea lui K.W.Iohannis și va forța impunerea principiului ”egalității de gen”.
Nu conteză că n-are rezultate electorale în spate, că n-are charismă, că o disprețuiește lumea și că trage partidul în jos – ea trebuie să fie ”moț” acolo că e damă.

Și aici are ceva piedici – Raluca Turcan, care vine cu rezultate electorale puternice în spate, ca președinte al PNL Sibiu; Alina Vălean, cu vastă experiența acumulată în Parlamentul European sau Luminița Teodora Odobescu, diplomat veritabil, indiscutabil mai bună, pentru România, în Parlamentul European, decât ”creatura” – umflată artificial ”cu pompa”, ca mare personalitate politică.

Până la urmă, ce să ne mai mirăm, au pornit războaie de la femei (de-a lungul istoriei) de ce nu s-ar distruge și un partid … pentru ”Alinuța, a lui Iohannis”?

Ce, pentru ”Nuți, a lui Băse” nu s-a distrus/fărâmițat PDL-ul?

Ia citiți ca să vedeți ce le-a mai ”că*at” mintea ăstora, perdanților … incredibil.

https://www.stiripesurse.ro/pnl-pregateste-o-masura-de-mare-efect-vasile-blaga-rares-bogdan-sau-mircea-hava-retrasi-la-baza-surse_3115851.html

Pe scurt, ”locomotivele electorale” (cei apreciați de electorat) să rămână în țară, ca să ridice scorul PNL și ”frânarii”, ăia fără rezultate, fără voturi în spate, să meargă la Bruxelles pe bani mulți, pensie babană … bașca neamurile angajate pe la cabinetele de europarlamentari.

Huzur, mămică … pentru ”proștii politici”.

Alinuțo, tu ești șmecheră și deșteaptă, iar ceilalți sunt naivi și proști, nu s-au prins de ”golănia” ta.

PS:
Goe și-a și făcut bagajul, și-a îmbrăcat costumul de marinar și și-a pus pălăria de paie pe cap (le Formidable) … pleacă cu ”mamița” la Bruxelles.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *