Dan Stroe, primarul comunei Bradu, a transmis în urmă cu puțin timp un mesaj de mulțumire în urma obținerii unui nou mandat de primar la alegerile de duminică, 9 iunie. Stroe a câștigat alegerile la Bradu cu un procent de 80,28%.

“Dragi brădeni,

În primul rand vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați rupt din timp si ați mers la vot într-un număr atât de mare, indiferent de opțiunea pe care ați avut-o.

Vă mulțumesc celor ce ați crezut în mine și mi-ați acordat încă o dată încrederea dumneavoastră, alegând în mod covârșitor să vă fiu primar pentru încă 4 ani. Trebuie să recunosc că am fost copleșit de numărul impresionat de cetățeni ce și-au arătat susținerea față de mine.

Mă simt onorat și îndatorat față de dumneavoastră pentru forța și solidaritatea de care ați dat dovadă.

Sunt convins că și în acest nou mandat vom face lucruri frumoase pentru comuna noastră, asigurându-vă totodată că mă voi strădui să mă ridic și mai mult la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Rămân același om pentru voi, cu aceeași dorință de mai bine pentru comunitatea noastră. Vă asigur în continuare de buna mea credință și de faptul că vă prețuiesc pe toți în egală măsură.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, transmite Dan Stroe.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *