Cine-o fi de vină, cine-o fi greșit? Nici bine n-o să coboare din avionul care l-a dus în ЅUA, că Florin Cîțu va fi așteptat de liberali cu tradiționalele huiduieli și înjurături. În egală măsură, șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, și ea vedetă în turneul politic din America, va avea parte de o adevărată cumpănă. Asta deoarece mazilirea lui Florin Cîțu de la conducerea PNL ar putea scurta drastic șederea Alinei la președinția PNL Argeș.

 

40 de organizații liberale din toată țara au semnat o scrisoare în care cer imperativ demisia lui Florin Cîțu de la conducerea partidului, dar și înlocuirea lui cu premierul Nicolae Ciucă. Curat ghinion! După ce s-a pozat prin America, de toartă cu Alina Gorghiu, după ce a umplut presa cu informații despre vizita istorică pe care a făcut-o peste ocean, Cîțu va gusta din paharul amar al debarcării din scaunul de președinte al PNL.

Dar ce se face Alina Gorghiu? E clar că unde Cîțu nu e, nimic nu e și în nicio variantă, premierul Ciucă nu ar ține-o pe Alinuța în brațe. Deci vin zile grele pentru doamna PNL Argeș și chiar suntem curioși ce urmează…

 

P.Ѕ: Că tot s-au întrebat liberalii argeșeni pe unde umblă Narcis Ѕofianu, că n-a mai călcat pe la ședințele de partid, nu cumva o fi în tabăra lui Nicolae Ciucă???   

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *