Ligia Deca, ministrul Educației, a fost înregistrată în timpul unei discuții în care se plângea că o deranjează comentariile negative care o vizează şi care sunt postate pe internet. În înregistrarea audio, publicată de b1tv.ro, se aude cum Deca povesteşte că angajaţii „de la Comunicare” din cadrul ministerului şterg aceste comentarii. „Cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, spune ea.

În înregistrarea audio difuzată de B1 Tv şi postată şi pe site-ul web al televiziunii se aude cum Ligia Deca se plânge de comentariile negative care îi vizează nu doar activitatea de ministru, ci şi persoana. „Atunci când postez ceva referitor la activitatea mea de ministru… Sigur, colegii mei de la Comunicare se ocupă să şteargă astfel de lucruri, dar sunt foarte multe înjurături, atacuri la persoană, neadevăruri, chestiuni care ţin de caracteristicile mele fizice sau de cum mă îmbrac sau de familia mea şi aşa mai departe. Şi eu sunt un adult care ştiu mecanismul psihologic care generează astfel de chestiuni, ştiu că nu e vorba despre mine şi, cu toate acestea, dacă n-apucă colegii mei să le şteargă suficient de repede, mă încarc negativ. Am o zi proastă!”, spune Ligia Deca, potrivit News.ro.  Conform informaţiilor difuzate de B1 Tv, afirmaţiile ar fi fost făcute miercuri, în cadrul unei dezbateri care ar fi trebuit să aibă loc la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Capitală, pe tema modului în care tinerii ar trebui să folosească internetul în aşa fel încât să fie în siguranţă. La ceea ce trebuia să fie dezbaterea organziată de „Salvaţi Copiii” pe tema Ghidului utilizării în siguranţă a internetului au participat ministrul Educaţiei, Ligia Deca, cel al Justiţiei, Alina Gorghiu şi ministrul Familiei, Natalia Intotero, iar toate cele trei deţinătoare de portofolii ministeriale şi-au susţinut discursurile şi au plecat, conform informaţiilor difuzate de B1 Tv.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Deca, înregistrată când spune cum angajații din minister șterg comentariile negative: Dacă nu apucă, mă încarc negativ. Am o zi proastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *