”Și precum viermele și volbura se înfășoară pe pom și-l usucă și nu face rod, așa, fiul meu, și trufia strică rodul cel bun”. ( Neagoe Basarab )
”Trufie = atitudine disprețuitoare și arogantă, plină de mândrie și de înfumurare” (DEX)

Astăzi, de dimineață, am avut ocazia să-l vedem – la o emisiune online – pe prefectul Dragoș Predescu dându-se în spectacol, pe măsura caracterului și educației sale.

Pentru că aseară noi am publicat un articol referitor la noul Director al Cancelariei Prefectului – în care am arătat că acesta are 62 de ani, e pensionar ”special”, cu pensie de peste 19.000 RON/lună și a mai primit, acum, un serviciu la stat de la PNL – Edi Vasile de la Politikia.ro a considerat că este oportun ca prefectul Dragoș Predescu să explice argeșenilor cum a ajuns respectivul în această funcție.

Bineînțeles că argeșenii erau interesați să afle cum a ajuns ”un special” să primească încă un venit de la stat, de ce s-a preferat angajarea unuia ”cu sacii în căruță” și nu a fost oferit postul unui tânăr și dacă prefectul consideră morală această numire … pe scurt, argeșenii așteptau, de la prefectul lor, niște explicații.

Ei bine, Dragoș Predescu a avut un comportament de o aroganță înspăimântătoare, pentru un tânăr liberal de doar 28 de ani.

Acesta le-a băgat pumnul în gură tuturor și a afirmat – scurt și răstit – că el a luat această decizie (de numire a ”specialului” în funcție), că e atributul prefectului … așa că mucles.

Adică, el nu dă explicații nimănui … el e jupân peste Prefectura Argeș.

Colegul nostru din presă a insistat și l-a întrebat cum a ajuns acest nume – Liviu Butunoi – pe masa prefectului?

Prefectul a băgat o justificare atât de mizerabilă, vădit mincinoasă încât a oripilat pe toată lumea – cică în perioada pandemiei (anii 2020, când el avea 24 de ani) a avut el o treabă … a fost cu un prieten … la Spitalul Colentina și acolo l-a cunoscut pe Liviu Butunoi care era Director financiar.

Din discuțiile purtate cu ăsta pe scările spitalului și-a dat seamă că e o capacitate, că nu trebuie pierdută o astfel de somitate și s-a rugat de el, s-a implorat, să vină să ajute Argeșul din postura de director al cancelariei prefectului. Daaa … 4 ani de zile s-a rugat de el ca să vină …

Câhhh …

Păi ce treabă aveai tu Drăgoșică cu Dirctorul financiar la Colentina? La spital interacționezi cu cadrele medicale, nu cu serviciile suport.

Aaaa … la el te-a trimis ex-primarul? Da, da, da …

Nici nu insistăm să demontăm această ”justificare” pentru că știe toată lumea că Liviu Butunoi este omul fostului primar *** și la ”recomandarea” acestuia a ajuns ăsta în fruntea Cancelariei Prefectului.

Punea Dragoș Predescu de capul lui, pe cine voia el, fără să-și dea acceptul Alina Gorghiu?

Sunt doar niște minciuni jignitoare la adresa inteligenței populației?

Știind adevărul 100% (cine la adus pe Butunoi la masa Alinei Gorghiu) și urmărind declarațiile lui Dragoș Predescu am observat că acesta a mințit fără nicio grimasă, nu i s-a citi nicio emoție pe față … adică, a mințit fără pic de rușine. E drept că a îngițit în sec de vreo două ori, dar i-a trecut repede … că doar e în politică de mic.

Repetăm – suntem înspăimântați de comportamentul lui Dragoș Predescu, care minte cu dezinvoltură, fără nicio jenă.

Poate unii apreciază capacitatea unora de a minți cu zâmbetul pe față, fără rușine, dar noi credem că pentru un tânăr intelectual, de doar 28 de ani, este rușinos, dovadă de lipsă de educație, de bunsimț.
Implicit tupeul și obrăznicia cu care le-a închis gura tuturor – eu sunt prefect, eu pun pe cine vreau în funcția de director de cancelarie – e o dovadă de aroganță, de proastă-creștere.

Reporterul, probabil iritat de obrăznicia prefectului, i-a pus o întrebare ”capcană” – la întrebat câți ani are, 28 ? Predescu a mușcat momeala și a confirmat, mândru – da, 28.

Bineînțeles că se știa care este vârsta tupeistului, dar reporterul a vrut ca toți urmăritorii emisiunii să știe că obraznicul ăla din fața lor, care vorbește cu aroganță, trufaș fără măsură, este doar un puști parvenit, de doar 28 de ani, care a ajuns acolo – prefect – pentru că l-a ”împins” PNL, nu că era cel mai deștept din generația lui.

Acum, îi întrebăm – din nou – pe Alina Gorghiu, Radu Perianu, Cosmin ”Goe” Petrescu, Norris Măgeanu: Băi mincinoșilor, știți de ce pleacă Maria, Andreea, Ioana de lângă părinții lor (din Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung – din Argeș) și iau cale exilului?

Pentru că funcțiile libere le ocupați voi cu dintr-ăștia aduși din afara județului, dintr-ăștia cu ”sacii în căruță”, dar pe care nu-i mai satură Dumnezeu.

Nu puteați să angajați la Cancelaria Prefectului o tânără sau un tânăr? Așa ați promis.

Rămânea un tânăr lăngă părinții lui, își întemeia și el o familie. Tinerii însurăței strângeau, împreună și ei bani să-și ia un apartament, un televizor, un frigider … făceau credite, se chinuiau, dar plecau și ei cu speranță în viață.

Bine că i-ați dat ăstuia de 62 de ani și cu pensie de 19.000 RON/lună încă un venit de la stat.

RUȘINE PNL!!!

PS
Alino, le-ai promis viitor strălucit – tinerilor – când te-ai întâlnit cu ei la teatru.

Păi ce, te-a durut gura să dai din ea … vrăjeală.

Alino, le-ai promis părinților că – cu PNL la guvernare – nu le mai pleacă copiii de acasă.

Păi ce, dacă ei sunt proști și se uită-n gura ta spurcată (politic). Așa le trebuie.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *