După ce și-a făcut o precampanie intensă în ultimele săptămâni, în vederea unei candidaturi la Primăria Sectorului 6, Valentin Florea anunță că demisionează din AUR și lansează acuzații grave și jigniri la adresa lui George Simion. Fost lider de seamă al Peluzei Nord Steaua, poreclit „Șaorma”, Valentin Florea renunță la candidatură după o discuție cu George Simion, care i-ar fi cerut să schimbe lista de candidați pentru Consiliul Local al Sectorului 6. Fostul candidat AUR își exprimă dorința ca partidul să ajungă să fie condus de Claudiu Târziu.
Acuzațiile lansare de Valentin Florea:
„Boschetaru’ și gunoiu’

Astăzi am decis să îmi dau demisia din partidul AUR. Îmi pare rău doar de oamenii buni, oameni de care a profitat și de care încă profită, un Gunoi.

3 ani de AUR. În 2021 AUR părea că vrea și că poate să facă lucruri bune pentru neamul nostru. Discursurile de excepție ale domnului Lavric în Parlamentul României, conduita și capabilitatea lui Claudiu, protestul din 21 Decembrie 2021, sângele tricolor al lui Tănasă, pilonii existenți cu adevărat în rândul membrilor AUR, starea frumoasă de Românie…am zis că nu-i adevărat, că după CDR-ul din 96’ , vine un partid tras de locomotiva sa, care părea că e un om iubitor de Țară, alias Gunoiu’ , să schimbe mentalități, să schimbe România în bine. Iluzii…
În anul istoric 2024, totul este schimbat. Dracii au înlocuit idealurile, banii au acoperit principiile, amestecul a polarizat partidul în sute de mini tabere. Organizații destrămate, oameni buni, sufletiști, capabili, frumoși…dezamăgiți de Gunoi.

Timp de trei ani, nu m-a întrebat nimeni dacă avem nevoie de ceva la sector. Ca organizație, desigur.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *