Fă ce zice popa, nu ce face el! 

Voi să faceți ce vă spun Prefectul Radu Perianu, șeful lui de cancelarie – Dragoș Predescu, țăranca-parvenită de la Valea lui Enache (mamița), ”fute vânt” și alți PNL iști obraznici … să nu faceți ce fac ei, că o să ajungeți niște ”boarfe penale”. 

Ei vă spun să respectați, cu strictețe, legea. 

Vă mai spun să puneți în plus o haină groasă pe voi, să mai stingeți din becuri, să intrați la dietă și să mâncați mai puțin că e criză economică … asta în condițiile în care ei conduc țara.  

Ei ne-au adus la limita subzistenței, ei ne ceartă. 

În tot acest timp, ei încalcă cu nerușinare legile țării și se ghiftuiesc cu câte 2 – 5 servicii la stat, sinecuri/cap de vită furajată … sunt într-o perpetuă stare de ”je m’en fous”. 

Astăzi, despre Dragoș Predescu, directorul Cancelariei Prefectului de Argeș și membru în Consiliul de Administrație al CFR Telecomunicații – toate acestea la 27 de ani. 

Un tânăr liberal cu 2 slujbe la stat, cu o ”vastă” experiență profesională – are aproape un an de zile vechime în câmpul muncii, ca avocat stagiar la cabinetul de avocatură al bietului Radu Perianu (Prefectul). 

Da dragilor, cu un an de zile vechime în câmpul muncii (în specialitatea studiilor) – Dragoș Predescu conduce Cancelaria Prefectului și administrează ditamai compania cu capital de stat. Deștept rău, ăsta a învățat într-un an cât n-ați putut voi într-o viață. 

Joi seara (09.02.2023) am avut ocazia să-i vedem pe mai mulți tineri din organizația TNL Pitești lăudându-se – pe pagina de Facebook a organizației de tineret – cum au lipit ei niște afișe pentru promovarea unei acțiuni. 

În fapt, aceștia și-au dorit să încurajeze populația să apeleze numărul de urgență 119 pentru sesizarea cazurilor de abuz împotriva copiilor, sens în care, au lipit afișe pe unde le-a venit la îndemână. 

Susținem campania autorităților statului român pentru protejarea copiilor, în totalitate și vă îndemnăm – și noi – să apelați numărul telefonic de urgență 119, ori de câte ori luați la cunoștință de abuzuri comise asupra copiilor. 

Totuși, nu putem să fim de acord ca directorul Cancelariei Prefecturii Argeș să participe la acțiuni în care se lipesc afișe pe ușile blocurilor, ale magazinelor, pe vitrine, geamuri, pereți, cu încălcarea gravă a legilor în materie. 

Să nu știe directorul cancelariei, jurist de meserie, că amplasarea/lipirea afișelor e permisă doar în zone/locuri special amenajate? 

Regulamentul adoptat de Consiliul Local Pitești este elaborat în baza prevederilor Legii 185/2013, privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate și vizează asigurarea condițiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur și sănătos, pentru protecția valorilor mediului natural și antropic, pentru prezervarea calității peisajului. 

În ”Secțiunea 9: Reguli generale privind amplasarea afișelor publicitare și a anunțurilor de mică publicitate” sunt prevăzute condițiile de amplasare a afișelor – de tipul celor folosite de tinerii liberali coordonați de Dragoș Predescu – și limitează dreptul de a ”lipi” astfel de afișe decât în zone special amenajate. Nu unde i se năzare lui Predescu … că el e omul Prefectului, are voie să facă ce vrea el. 

Asta-i legea Predescule, trebuie respectată și de tine, chiar dacă ești în echipa câștigătoare (Gorghiu – Perianu)! 

Nu mai ești doar un tânăr flușturatic, boem, neliniștit, acum reprezinți o instituție importantă a statului … comportă-te ca atare!

Asta-i legea și trebuie respectată Otilia Șerban – profesor, director de școală! 

Ce mama dracului le mai explicați voi elevilor la lecțiile de educație civică, când tu ești printre cei care încalcă normele de conviețuire socială? Ce-ar fi să se apuce toți să lipească afișe publicitare pe unde apucă? 

Știm că ești datoare partidului, că te-a făcut directoare, dar … fii un exemplu BUN pentru elevi, lasă lingușeala pe lângă mamița!  

Să-ți scazi singură nota la purtare!

Nu ți se pare că te cam răsfeți, de tânără și tu? După ce ai ajuns profesoară ”la mămica la școală” (”moștenire de familie”) și te-a pus partidul directoare (și tu cu ”îndelungată vechime” la catedră) aspiri la mai mult? Și tu ”răsfățată” de soartă … pile, influențe politice ș.a.? 

Domn Prefect – Radu Perianu – ce ziceți? Vi se pare în regulă ce au făcut tinerii liberali? Pare că e debandadă în județul ”păstorit” de dumneavoastră. 

PS: Cerem Poliției Locale Pitești să-și facă datoria, că de asta primesc salarii babane … să nu ne stârnească.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *