Un nou val la PNL! După ce mai mulţi primari liberali au parasit partidul, se ȋncearcă o nouă strategie. Căci e groasă, fraţilor, ȋn 2024 sunt patru rânduri de alegeri. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, l-a reprimit ȋn partid pe Mircia Muntean, fost primar al municipiului Deva. În aprilie 2017, fostul edil a fost condamnat şi a executat o pedeapsă cu închisoarea.

„Fost președinte al filialei noastre și om politic cu o amprentă mare asupra dezvoltării municipiului Deva și a întregului județ, Mircia Muntean a revenit acasă, în partidul care i-a marcat cariera politică. În prezența președintelui Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă, a prim-vicepreședintelui Gheorghe Flutur și a secretarului general Lucian Bode, domnul Muntean a semnat adeziunea si s-a alăturat echipei noastre, cu scopul de a câștiga toate cele patru rânduri de alegeri, în 2024. Prin noi înșine!”, a scris președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, pe Facebook., potrivit Stiripesurse.ro.

Mircia Muntean a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 6 ani de închisoare, pedeapsă rezultată din două dosare penale. În anul 2013, fostul primar al municipiului Deva a primit patru ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu într-un dosar care a avut ca obiect un schimb de terenuri. Ulterior, Mircia Muntean a mai fost condamnat de ÎCCJ la doi ani de închisoare în anul 2017 pentru că a condus un autoturism în stare de ebrietate şi a fost implicat într-un accident de circulaţie pe şoseaua de centură a municipiului Deva. ÎCCJ a contopit cele două pedepse şi a revocat beneficiul suspendării primit la primul dosar.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *