Speriați că nu mai prind locuri eligibile pe listele de parlamentare, din cauza scăderii drastice a PNL în opțiunile de vot ale românilor, liberalii ”trag sfori” pentru a se asigura că mai apucă ceva ciolane de ros.

Ieri, am aflat că deputatul Pavel Popescu este propunerea PNL pentru o funcție de vicepreședinte al ANCOM.

Durata mandatului (la ANCOM) este de 6 ani, iar salariul este de aproximativ 10.000 euro/lună.

Chiar dacă Pavelică nu are habar de comunicații electronice, serviciilor poștale ori despre administrarea pro-competitiva a resurselor limitate (spectru radio, resurse de numerotație și resurse tehnice asociate), PNL a decis să-i dea acest ”ciolan, baban de ros”.

Păi, ciolanul nu merge cu cartofi???

Ba da!

Eeee … atunci cea care îi va lua locul lui Pavelică Popescu, în Camera Deputaților, este fetița ”cartofarului”?

Mara Mareș … aia mică, fata lui tăticu’ ăl mai mare vânzător de cartofi, care se laudă că a studiat pe afară (bine, nu toate universitățile de afară sunt OXFORD, au și ăia Biotterele lor), dar s-a agățat de funcții la stat, date de partid. Nu s-au bătut multinaționalele pe ea, pe cunoștințele ei profesionale.

Unii PNL-iști râd ferice – întrucât ”se salvează”, alții plâng și se zbat în agonie căutând să-și găsească și ei niște sinecuri de rezervă.

La muncă cinstită nu s-ar înghesui niciunul … poate nici n-au vreo meserie, unde dracului să se ducă/întoarcă din politică.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *