Goe, copilul minune de la Curtea de Argeş, care are job-uri la stat, fără număr, trece la nivelul următor! Alintatul Alinei Gorghiu vrea fotoliul de primar, iar azi şi-a depus candidatura ȋn cadrul unui eveniment care părea mai degrabă o tăiere de moţ, dar care se voia solemn ca o recepţie a unor personalităţi cu sânge albastru.

Goe strălucea ca soarele. Băiatul ăsta vrea să ajungă mare şi s-a gândit el că primar i-ar şade tare bine. Şi ca să se obişnuiască cu mediul, a invitat la lansarea candidaturii sale pe toţi primarii liberali din Argeş. Ȋn plus, edilii au fost informaţi pe grupul intern că trebuie să aducă şi eşarfa tricoloră, pe care să o poarte pe parcursul evenimentului.

Ştim şi noi că primarii poartă eşarfa tricoloră la solemnităţi, recepţii, ceremonii publice şi celebrarea căsătoriilor, iar evenimentul lui Goe e doar o manifestare de partid care nu indică necesitatea ca primarii să poarte eşarfa. Dar deh’! Ce nu face partidu’ pentru Goe?

Am ajuns şi noi azi la Curtea de Argeş ca să-l vedem pe Cosmin Petrescu, dar mai ales să-i vedem pe primari. Unii dintre ei aveau cu ei eşarfele tricolore, alţii au ignorant solicitarea transmisă (probabil) de secretariatul PNL.

Şi cum nu am rezistat până la finalul evenimentului lui Goe, nu ştim dacă şi câţi primari au purtat cu adevărat eşarfa tricoloră. Altfel… Frumos! Păcat doar că PNL-ul nu a găsit un candidat pe măsura aşteptărilor electoratului.

Plus că nu credem o secundă că Goe își dorește scaunul de primar. Renunță el la sinecuri de 10.000 de euro pentru un salariu de primar?

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *