„Cu un cântec de sirenă, / Lumea-ntinde lucii mreje; / Ca să schimbe-actorii-n scenă,
Te momeşte în vârteje; / Tu pe-alături te strecoară, / Nu băga nici chiar de seamă,
Din cărarea ta afară / De te-ndeamnă, de te cheamă.” (poezia Glossă, de Mihai Eminescu).

”Creatura” – reală, nu vreo sirenă, vreo arătare mitologică – Alina Gorghiu a început să-i ispitească pe viceprimarii PSD, din mai multe primării argeșene, după ce a fost refuzată de primari, îndemnându-i la trădare.

”Cântecul creaturii” – murdar ticluit – este același, fiecare viceprimar/consilier local PSD fiind ademenit cu vrăjeala: ”Cum domnule viceprimar, dumneavoastră – extraordinarul, sublimul (și alte laude grețoase) – să stați în umbra primarului? Haideți la noi, trădați-vă partidul și candidați la funcția de primar din partea PNL (împotriva actualului primar). Dacă veniți la noi o să curgă doar lapte și miere pentru familia dumneavoastră.”

Bineînțeles, că fiecare va decide după propria conștiință … liberul arbitru … doar că să nu uite ce a pățit viceprimarul Piteștiului – Sorin Apostoliceanu.

Sorin Apostoliceanu și-a trădat partidul (PSD) și prietenii, iar acum lipește afișe pentru Alina Gorghiu și Radu Perianu.

Totodată, să-și evalueze atent deciziile că nu este suficient să câștige alegerile, le trebuie și majoritate în Consiliul Local. Dacă nu reușesc să adune această majoritate vor ține blocată dezvoltarea localității și se vor confrunta cu mânia locuitorilor.
În ceea ce privește celelalte promisiuni, îi îndemnăm să analizeze ultimele evenimente din PNL … de unde mama dracului să le dea Alina Gorghiu ceva, când ea nu mai e în stare să se salveze pe ea însăși.
A ratat europarlamentarele, urmează eșecul de la alegerile locale, așa că e ”pa și pusi!” … nu mai are putere în partid.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *