Șeful de cabinet al prefectului Perianu atacă USR, pe Moșteanu și Lasconi

Plecând de la o postare a deputatului USR de Argeș Ionuț Moșteanu privind „reformele” pe care le-ar face primărița Elena Lasconi la Câmpulung, fostul subprefect Dragoș Predescu (PNL), acum director al Cancelariei prefectului Radu Perianu dezlănțuie un atac dur la adresa USR, a lui Moșteanu și a primăriței din Câmpulung. „Pentru că a apărut domnul Moșteanu în Argeș după ce s-au terminat alegerile USR și pentru că vorbește de mârșăvie politică și de reformă, poate ar fi cazul să se elucideze cu Elena Lasconi ce înseamnă reformă:
Reformă înseamnă să minți public în mod constant despre adevărații vinovați ai blocării lucrărilor pe Bulevardul Pardon? Sunt doi: fostul primar Liviu Țîroiu și actualul primar Elena Lasconi
Reformă înseamnă să n-ai respect față de lege și să îi ceri public prefectului să facă o cârdășie cu tine ca primar pentru a nu fi respectată legea? Asta a vrut Elena Lasconi!
Reformă înseamnă să le ascunzi câmpulungenilor, din banii cărora se reabilitează Bulevardul Pardon, procesul-verbal al ISC pe care Elena Lasconi nu l-a contestat niciun moment? Reformă înseamnă să nu publici concluziile ISC?
Un lucru e cert: Nu vă interesează nici Bulevardul Pardon, nici cetățenii din Câmpulung! Vă interesează campania electorală a Elenei Lasconi care a început cu doi ani mai devreme!”, este mesajul lui Dragoș Predescu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *