Așa cum scriam încă de la începutul lunii ianuarie, Alinuța pregătește locul pentru a îl reprimi în PNL Argeș pe primarul comuna Morărești – Gheorghe Purcaru.

Instanța a constatat că Purcaru a fost colaborator al Securității.  Alinuței i se rupe de liberalii morți prin închisorile comuniste, luați noaptea din casă de colegii lui Purcaru, ea vrea un nou mandat de parlamentar și nu contează de unde îi vin voturile. 

După ce a dizolvat biroul politic local (BPL Morărești) și au fost numiți oameni de-ai primarului Purcaru, acum Alinuța & Co au început să excludă liberali vechi din organizația PNL Morărești. Trebuie să vină primarul cu echipa lui. La ultima ședință au fost excluși doi liberali. Motivul? De tot râsul! Nu și-au plătit cotizația.

Vă aducem aminte că a fost exclus din PNL întrucât Curtea de Apel București a constatat, definitiv, că a fost ”sifon” al Securității, adică: „pârâtul a fost colaborator al Securității în sensul articolului 3 litera b din OUG nr. 24/2008, articol potrivit căruia colaborator al Securităţii este persoana care a furnizat informaţii, indiferent sub ce formă, precum note şi rapoarte scrise, relatări verbale consemnate de lucrătorii Securităţii, prin care se denunţau activităţile sau atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist şi care au vizat îngrădirea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului. Potrivit aceluiași articol, colaborator al Securităţii este şi persoana care a înlesnit culegerea de informaţii de la alte persoane, prin punerea voluntară la dispoziţia Securităţii a locuinţei sau a altui spaţiu pe care îl deţinea, precum şi cei care, având calitatea de rezidenţi ai Securităţii, coordonau activitatea informatorilor”. 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *