Citim scrisoarea ”retușatului” Gheorghe Falcă – ăla de trăiește din politică de zeci de ani, PDL-istul ascuns în spatele siglei PNL, ca să se uite că e unul dintre ăia care au tăiat salariile cu 25%, în timp ce lui îi mergea bine – și ne dăm seama că ”dinozaurii” ăștia din politică nu mai au rușine, sunt rupți de realitate, cred că îi mai pot păcăli pe români (https://www.stiripesurse.ro/se-pregateste-o-noapte-a-cutitelor-lungi-in-pnl-gheorghe-falca-scrisoare-care-loveste-direct-in-nicolae-ciuca_3048018.html ). 

Pe scurt, cică ei – liberalii – sunt excepționali, dar nu știu să comunice bine, nu-și evidențiază ”realizările” (aici ne bușește râsul, care înfăptuiri mărețe?). 

Bineînțeles, că – voalat – aruncă vina pe social-democrați, pentru toate relele din țară. 

Auziți băi canaliilor, degeaba vă mințiți singuri … românii și-au dat seama că sunteți niște ticăloși și veți plăti la vot. 

Uitați-vă lung cum scădeți în sondaje, apoi analizați dacă numirile din Guvern – gen Alinuța Gorghiu sau Raluca Turcan – vă aduc voturi sau nu și plângeți-vă unul pe umărul celuilalt. 

Când v-a spus Chioru că în momentul în care începe scăderea în sondaje, trendul nu se mai oprește, nu l-ați crezut. 

Vai de curul vostru! 

PS  

Ca să nu uităm: poate îi întrebați și pe antreprenorii care au aplicat pentru programe de finanțare inițiate pe vremea lui Marcel Boloș cam ce părere au despre această ”eminență cenușie a PNL”. 

L-ar alerga cu pietre, nici acum nu și-au încasat banii. Plătesc dobânzi la bănci ca să-și susțină investițiile, au afacerile blocate – efectiv. 

Pe mâna prăpăditului ăsta, cu ”vastă” experiență dobândită la un serviciu al consiliului județean, ați dat voi finanțele țării. 

Am rămas la mila Divinității … poate ține cont Cel de sus că ăsta ”a terminat” teologia și ”îl ajută la greu”. 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *