Noua achiziție, de valoare, a ”mamiței” este Gicu Avădani, fost polițist, care se pare că turna spritzuri în paharele boșilor din minister, ca administrator al hotelului MAI de la Brădet.

Gicu Avădani este soțul viitoarei șefe a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș – Cristina Avădani, intrată recent în PNL, chiar în noul BPJ.

Gicu a fost cheia succesului, el nu e la vedere, e spion (007 – haideți că ne bușește râsul), și-a împins soața în față.

Că Gicu e absolvent al Liceului Industrial nr.1, din Curtea de Argeș, că a făcut și el facultatea mai târziu, la Titu Maiorescu și că nu prea s-a luptat cu infractorii (el a fost cu logistica) nu-i nimic surprinzător – că doar dintr-ăștia are în anturaj ”mamița”.

Păzea Panțurescule, o să aducă Gicu la voturi pe Curtea de Argeș, ceva de speriat!

Noi zicem să nu se mai organizeze alegeri, la Curtea de Argeș și să-l declaram pe ”domnul Goe” – Cosmin Petrescu, direct, primarul Municipiului Curtea de Argeș.

Cu voturile aduse de Alecsei și de Gicu (ca să vorbim doar de ăștia cu așa zisa ”carte multă” și cu sinecuri primite de la ”mamița”), Goe e ca și câștigător.

PS: Mișto, cu Cosmin Petrescu se joacă un fel de ”all-in” … dacă pierde ”mamița” alegerile de la Curtea de Argeș, va fi cam nasol …

 

Foto: Buletin de Timișoara

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.