Tot căutând diploma de absolvire a studiilor superioare de către domnul  deputat Ionuț Moșteanu, aia pe care nu vrea să o prezinte public, am dat peste declarația lui de avere, din anul 2017 (aferentă perioadei iunie 2016 – ianuarie 2017) și ce să vezi …. USR istul, ăla care orăcăia din toți bojogii cum că abuzurile politicienilor trebuie să înceteze, că USR va face o altfel de politică etc …, s-a dovedit ca fiind unul dintre beneficiarii a 4 sinecuri, bine plătite, de la stat. 

În perioada iunie 2016 – decembrie 2016, domnul Ionuț Liviu Moșteanu a încasat venituri de tip salarial/indemnizații de la: 

  • Ministerul Transporturilor, salariu; 
  • Compania de Transporturi Aeriene TAROM SA, indemnizație CA; 
  • SC Telecomunicații CFR SA, indemnizație CA; 
  • Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, indemnizație CA. 

După cum vedeți, ăsta se pricepe și la telecomunicații CFR și la avioane, dar și la nave de transport maritim …  

Dacă vreți să vă enervați, citiți toate declarațiile de avere ale lui Ionuț Moșteanu și veți vedea cum i-a crescut, vertiginos, averea (precum Făt Frumos, într-un an, cât altora în 7) … bine, au apărut și ”Tamarele”, ”mătușile” … adică moștenirile. Aici declarația de avere de la începutul primului mandat și aici cea depusă în 2022

Moștene, USR ule, băi prea-cinstiților, dar fără nesimțiți în foarte multe funcții la stat nu vreți???? 

Tupeistul ne mințea, fără rușine, în față, că el a abandonat studiile universitare pentru că s-a implicat în afaceri, că el e ”tânăr frumos și liber”, om de afaceri, dar – când colo – lui la ”stat” i-a fost cel mai bine. Business-ul … oha … doar ca să-i păcălească pe tinerii cu trotinete (i-a vazut mai fraieri și i-a ținut).  

PS: Chiar ne miram cum de n-a sărit el la gâtul Alinei Gorghiu, când am scris că ”răsfățații” ei au câte 3 – 4 joburi la stat, că el nu ratează nicio ocazie să arate ce bun e el, în tandem cu Miuțescu, față de ea.  

Acum ne-am dat seama de ce a tăcut el, precum excrementul în iarbă, că doar și el s-a îmbuibat din banii statului ca PSD iștii și PNL iștii ăia pe care-i critica.  

Huoooo … te așteptăm în campania electorală, să vedem cu ce sloganuri mincinoase o să mai vii … 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *