Citim știrile și vedem că a explodat un scandal legat de numirea unui frizer – liberal, în fruntea Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și ne mirăm … de ce s-or agita toți, de ce mama dracului se dau toți indignați și oripilați, ce e ceva nou, inedit ”în curtea” PNL?

Frizerul Cristian Pascu a fost numit vicepreședinte al Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) la propunerea PNL … o recunoaște chiar ministrul liberal al finanțelor Marcel Boloș https://www.digi24.ro/stiri/economie/cum-explica-bolos-ca-a-propus-un-frizer-la-oficiul-pentru-jocuri-de-noroc-propunerea-a-venit-de-la-partid-nu-am-citit-cv-ul-2745985 )

Ministrul finanțelor, în sinceritatea lui debordantă, recunoaște că nu a studiat CV ul frizerului și că propunerea a venit de la partidul lui, PNL. Chiar se rățoiește la jurnaliști și le spune că nu el ”a inventat mecanismul prin care se fac numirile”.

Bravo, boss!

Poate află și procurorii DNA că există un întreg mecanism de distribuire a funcțiilor de la stat, plătite bine, pe bază de carnet de partid, la influența șefilor de partid ori persoane cu funcție de conducere într-un partid politic (Legea 78/2000, art.13)

Apreciem că nu a încercat să ”ne aburească” și că a spus adevărul, dar nu-l putem ierta pentru afirmațiile ulterioare în care spune că să-l lăsăm pe impostor acolo și dacă nu se descurcă, îl schimbă. Cică, ”dacă performanțele îi vor fi slabe, atunci desigur că propunerea de revocare va fi deîndată”.

Băi, netotule, bine că nu l-ai pus pe frizerul – liberal pilot de avion.

Îl lăsai să piloteze un avion cu vreo 300 de pasageri în spate și te uiți pe radar dacă face ”performanță” … sau se prăbușește.

Chiar frizerul – liberal a recunoscut public că nu are legătură cu domeniul respectiv, că nu a apucat să citească legislația.

Adică, ăla se duce să se califice la locul de muncă … stăm după ăsta să învețe meserie, pe banii noștri (mulți).

Păi dacă nu știi meserie te plătim ca ucenic – Pascule – nu ca vicepreședinte, ca ”specialist”!

Se spune că ”somnul națiunii naște monștri” – o parafrazare a expresiei lui Francesco Goya, ”somnul rațiunii naște monștri” – adică, politicienii se transformă în ”monștri”, fac ce vor, încalcă legile țării, pentru că noi ”dormim”, nu le dăm peste mâini.

Am scris noi că Alina Gorghiu l-a pus director la Direcția de Cooperare Internațională a Senatului pe Gică Alecsei, în condițiile în care ăsta a terminat facultatea pe la 54 de ani și nu știe nicio limbă străină … nici româna prea bine?

E, a leșinat careva? S-a trezit vreunul să ne susțină, să facă scandal?

Nu. Ăla e tot acolo, își bea cafeaua în fiecare dimineață cu șeful Senatului – Nicolae Ciucă.

Generalul cu calea lactee pe umeri (”n” stele), cel care a condus armata României – Nicolae Ciucă, are director general în subordine pe ăla de schimba becurile la unitatea militară din Curtea de Argeș. E adevărat că mai apoi a făcut niște cursuri de contabilitate și a ajuns la împărțit uniforme și bocanci.

Când am scris de Cosmin ”Goe” Petrescu că a primit 5 joburi la stat și că asta lucrează, la stat, SIMULTAN, în domenii diferite – energie electrică (Electrica SA), construcția de drumuri (CNIR) și administrare de fonduri financiare (Fondul de Garantare IMM) a leșinat careva, i-a hulit pe ăștia?

Nu.

Nu s-a mai lipit nimeni de tavan.

Vedeți, de asta ”se ușurează” PNL-iștii pe noi, pentru că nu pățesc nimic indiferent de ce ”impostori profesionali” cocoță ei în funcții plătite de la stat.

Dacă vreți să rămână frizerul – șef la ”Jocuri de Noroc”, ”izmenarul” – director general în Senat, la relații internaționale și ”Goe” – cu mai multe slujbe la stat (10.000 euro/lună) nu aveți decât să mai votați PNL și la alegerile acestea.
Vă meritați soarta!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

2 thoughts on “Indignare, oripilare maximă în cazul frizerul – liberal (PNL) numit vicepreședinte al Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Pe bune? Când am scris de Gică Alecsei și de Cosmin ”Goe” Petrescu, protejații Alinei Gorghiu, n-a mai leșinat nimeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *