Preşedintele CJ Argeş şi al PSD Argeş, Ion Mȋnzȋnă, spune lucrurilor pe nume la Mioveni, unde primarul Ion Georgescu şi-a dat mâna cu Alin Călinescu, omul care a cheltuit bani fără număr la Centrul Cultural Mioveni, iar acum vrea să  conducă oraşul.

 

“O treime din bugetul anului 2024 sunt datorii din 2023. Aflu despre cheltuielile Centrului Cultural Mioveni. Un păpător de bani! Ce a făcut cu acești mulți bani? Spectacol. Dă-i românului circ și pâine.

Mă uit la domnul primar Georgescu că se războiește cu presa așa zisă ticăloasă care scrie despre dânsul. Îi amintesc și de cazul domnului Nicolescu.

Nu poți să vii să spui că acum scriu ziariștii despre problemele tale, ziariști care altădată te lăudau. Păi te lăudau pentru lucrurile bune.

Îl sfătuiesc pe domnul Georgescu să stea cât mai departe de acest personaj pe care îl susține și citez: donațiile și sponsorizările se cuprind în bugetul consolidat al UAT-ului. Păi cum ni se trântesc tot felul de anunțuri, dar niciun consilier local nu ştie că acești bani intră în bugetul primăriei.

Îi atrag atenția că banii se duc la firme care nu au niciun angajat, la firme care au avut activitate ca bunica mea.

Nu am vrut să ajungem aici, dar ca să parafrazez, minciuna stă cu regele la masă, în Mioveni minciuna stă cu primarul la masă.”, a spus Ion Georgescu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1.8 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *