Ion Mînzînă și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al CJ Argeș.

Încrederea pe care dumneavoastră, dragi argeșeni, mi-ați acordat-o în urmă cu patru ani m-a onorat, dar în același timp a însemnat și o mare responsabilitate față de dumneavoastră și față de județ. Am preferat ca în acești patru ani să vă dovedesc respectul pe care vi-l port prin fapte și rezultate concrete.
💯 Argeșul pe primul loc a fost misiunea mea de credință căreia m-am dedicat total împreună cu echipa PSD. Alături de dumneavoastră am reușit!
‼️ Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș pentru a continua proiectele de dezvoltare a județului nostru alături de echipa de conducere, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu.
Am alături o echipă de candidați la Consiliul Județean formată din oameni cu expertiză. Ni s-au alăturat noi colegi care cu siguranță vor aduce un plus de valoare.
🤝 Le mulțumesc colegilor primari, parlamentari, doamnei ministru Simona Bucura Oprescu și domnului primar Cristian Gentea pentru că ne-au fost alături la acest moment important.
💯 Este o dovadă că echipa PSD Arges este la fel de puternică, de unită și de determinată pentru crezul nostru: #ArgeșulPePrimulLoc“, transmite Ion Mînzînă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *