Astăzi, conducerea CJ Argeș a invitat ziariștii participanți la conferință la o vizită la Galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna. Renovarea galeriei se apropie de final. Concluzia unanimă a tuturor a fost clară: Merită vizitată Galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna! Arată senzațional. 
„Astăzi am avut bucuria să întâlnesc o parte dintre tinerii minunați care au lucrat cu multă, multă migală și talent la lucrările de artă de la Galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna din Pitești, acolo unde am fost, împreună cu vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu și cu administratorul public Cristian Puiu într-o vizită pentru a evalua stadiul lucrărilor pe acest proiect derulat cu #fondurieuropene.
💯 Aici i-am întâlnit pe acești tineri extraordinari, specializați în restaurarea picturii și a elementelor de piatră. Toți sunt absolvenți ai Universității din Pitești. M-au impresionat prin deschiderea lor, prin felul natural și matur în care văd viața și mai ales prin profesionalismul lor. Și vă spun sincer că mi-au bucurat inima când i-am auzit cum vorbeau despre profesorii lor din facultate, de respectul pe care îl purtau pentru mentorii lor.
‼️Pe #Claudia am întâlnit-o și când restaura, cu multă migală, o pictură în care era reprezentată Mânăstirea Curtea de Argeș. Când vom deschide porțile Galeriei de Artă veți vedea ce minunăție a putut crea. I-am invitat la momentul în care vom avea deschiderea oficială și îmi doresc foarte mult să ținem aproape de acești tineri care m-au impresionat foarte mult.
🤝 Cu cel puțin unii dintre ei am speranța că vom lucra la restaurarea de la Castrul Roman Jidova, care va fi tot pe o finanțare europeană. Cred în acești tineri minunați, cred în valoarea lor, cred că ei reprezintă un viitor luminos pentru acest județ.
💯 Sunt convins că piteștenii și argeșenii vor avea cu ce să se mândrească peste câteva săptămâni atunci când vom face recepția lucrărilor de reabilitare și conservare de la Galeria de Artă.
‼️ Împreună cu Muzeul Județean vom avea două dintre cele mai frumoase muzee din țară. Vă asigur! Felicit constructorul pentru seriozitate și pentru profesionalismul angajaților”, transmite Ion Mînzînă.
Material realizat de către Iannis Mediagrup SRL la comanda Partidului Social Democrat, filiala Argeș – Cod mandatar financiar: 21240002

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *