Veste bună pentru mulți argeșeni! Podul de pe DN67B Poiana Lacului va fi refăcut!

„Ne ținem de cuvânt! Așa cum am anunțat, #Podul de pe DN67B #PoianaLacului va fi #refăcut! Recent, fost validată documentația pentru execuția noului podul, iar acum Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a scos proiectul de execuție la licitație. �
💢Termenul limită pentru depunerea ofertelor este: 20.11.2023 astfel că de la anul ar trebui să înceapă și lucrările.
💢Valoarea estimată a investiției se ridică la 4,9 milioane lei fără TVA.
✍️DN 67B Scoarța –Pitești, în lungime totală de 189,2 km, leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești.� Podul, care se află în administrarea CNAIR, a fost distrus de inundațiile din 2014 și circulația se desfășoară pe un pod improvizat.
‼️Nu este în atributul meu să spun de ce podul de peste Valea Răchita a rămas în această stare deplorabilă de nouă ani, de când a fost distrus de inundații.
💯Vreau să le transmit argeșenilor că avem o preocupare majoră pentru infrastructura rutieră atât cea județeană, cât și cea națională și 🤝 de această dată am găsit deschidere și la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România , motiv pentru care pe #drumuriledinArgeș sunt investiții fără precedent, inclusiv pe drumurile naționale!”, transmite Ion Mînzînă.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *