Şeful CJ Argeş şi al PSD Argeş, Ion Mînzînă, va candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului:

„Am anunțat și public faptul că voi candida pentru președinția PSD Arges în cadrul alegerilor care vor avea loc anul acesta.

Suntem pe un loc fruntaș în regiunea Sud Muntenia în privința fondurilor europene, până acum nu avem niciun proiect la care să fim obligați să renunțăm, indiferent de axele de finanțare, suntem în topul alocărilor pe programul guvernamental PNLD III – “Anghel Saligny” la nivel național ca județ.

Sigur, nu este în exclusivitate meritul meu, este meritul întregii #echipe a partidului, împreună cu #primarii și #parlamentarii PSD de Argeș și este meritul și conducerii Consiliului Județean și al consilierilor județeni.

Niciodată nu am fugit de răspundere și cea mai mare răspundere este să avem o structură județeană puternică, unită și capabilă să se lupte pentru interesele acestui județ la nivel național.

Iar până acum, am dovedit că putem fi astfel și că suntem capabili să ne ținem promisiunile făcute argeșenilor!”, a transmis Mînzînă.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.