Nimic nou, doar că nu putem să ne abținem să nu scriem. Liberalii continuă să-i sfideze pe români, să se înfrupte – ca nesimțiții – din taxele și impozitele plătite de bieții ”fraieri”. 

 

La sfârșitul lunii precedente (august) tânărul Dragoș Predescu a fost re-numit în funcția de administrator în CA-ul ”Telecomunicații CFR”S.A. (perioada 08.09.2023 – 07.02.2024). 

Legal, un astfel de mandat durează maxim 5 luni cu posibilitate de prelungire de doar 2 luni. 

Pentru că Dragoș Predescu a depășit aceste limite, ticăloșii au găsit soluții de ”băieți descurcăreți” și i-au dat un mandat nou … au luat-o de la capăt 5 + 2 luni. 

După cum știți, ”Dragoș, ăla micu” a lucrat la Cabinetul de Avocatură a lui Radu Perianu și când ăsta a devenit mare prefect de Argeș și-a mutat cabinetul de avocatură la Prefectură, luându-l – cu el – și pe Dragoș Predescu. 

La scurt timp, pentru că era ”înfipt” în grupul restrâns al Alinei Gorghiu (Perianu – Goe – Boncea), ”ăsta micu” a primit și o sinecură la o companie de stat – la ”Telecomunicații CFR” S.A. 

De atunci (vreo 2 ani de zile) i se tot prelungește mandatul și Drăgoșică se îmbuibă cu venituri ”fără număr” … din taxele și impozitele plătite de noi, ”fraierii”. 

Interesant e că, pe lângă cei 11.457 lei pe care-i încasează lunar doar de la Telecomunicații CFR, el are – conform contractului de mandat – dreptul la decontarea transportului și cazare. 

Mai mult, poate să-și angajeze și specialiști … tot pe banii noștri. 

Cert e că liberalii nu au nicio rușine, nicio jenă. Noi scriem de toți ăștia care încasează mai multe venituri de la stat, dar pe Alina Gorghiu o doare la ”bașcheți”. 

Poate la alegerile din 2024 îi ”înodați șireturile de la bașcheți” ca să-și rupă gâtul … adică să nu votați PNL și să scăpăm dracului de ”creatură”. 

PS: 

Nenorociții, justifică – printre ei, pe acolo – că aceste sinecuri sunt oferite pentru a fi întoarse fonduri către partid, pentru acțiunile PNL Argeș … că banii nu rămân la cei care le încasează. 

Nu zicem că nu este adevărat doar că putem face două observații: 

  • De ce vreți voi să faceți acțiuni politice pe banii noștri (că sunt bani publici) și nu veniți cu bani de acasă? Bine, știm răspunsul … pentru că sunteți ”rupți în cur” și vreți să vă îmbogățiți din banii statului. 
  • Când a fost votată legea privind acordarea de subvenții pentru partidele politice, nemernicii de politicieni au justificat că astfel se reușește ca partidele să se finanțeze singure fără să mai fie nevoie de ”atragerea” de sponsori care – mai apoi – să facă jocurile în partide.  

Noi, ăștia care le plătim aceste subvenții, am acceptat sperând că viața politică va deveni mai ”roz”, că vom scăpa de mafiile din interiorul partidelor, că politicienii vor deveni liberi nu vor mai fi la mâna sponsorilor și vor lucra spre bine românilor, nu al sponsorilor (gulere albe). 

Din păcate nenorociții ne-au păcălit, nu au făcut decât să își mărească sumele de bani tranzacționate – acum iau și bani de la stat (de la noi, subvențiile), dar și de la sponsorii care jonglează apoi cu deciziile politice. 

Bravo lor, ticăloșilor de politicieni!! Știți cum zicea un mare escroc – ”proștii au miros și pe ăia îi păcălesc” … se pare că liberalii ne-au mirosit și se îmbuibă din taxele și impozitele plătite de noi. 

Din păcate chiar ”duhnim” atât timp cât le permitem să ne fure și nu reacționăm. 

 

Foto: Stiridepitesti.ro

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 16

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *