Liberalii din Argeș încurcă investițiile din județ ca să aibă motive în 2024 să spună că CJ-ul n-a făcut nimic. E o practică veche, am mai văzut-o și pe la alții, deci n-a inventat PNL-ul coada la prună. Durerea e că în joc sunt bani europeni care se vor pierde, dar și o investiție majoră a DGAЅPC Argeș care nu va fi gata la timp.

 

Firma unui liberal din Argeș a executat o lucrare cu cântec finanțată din bani europeni. Ѕincron Trans Construct 2009 a câștigat o licitație licitație la DGAЅPC Argeș, în calitate de lider de asociere, alături de alte două societăți. Lucrarea este Complex de patru locuințe protejate -Centru de Zi, comuma Ciofrângeni, Argeș.

De reținut, firma Ѕincron Trans Construct 2009 este deținută de Cristi Toma, consilier PNL în Consiliul Local Bascov. Revenind la lucrări, acestea au fost executate în proporție de 51%. De la 1 noiembrie până azi – 0% execuție, în condițiile în care pe 30 aprilie 2023 e termenul de finalizare a lucrărilor. Având în vedere situația dată, că firma lui Cristi Toma, zis Bomborezul, e aproape de insolvență, finalizarea lucrărilor ține de vreo minune. În realitate, e foarte posibil ca DGAЅC Argeș să piardă finanțarea europeană aferentă acestui proiect.

Una dintre clauzele contractului spune că firma care nu respectă contratul va da toți banii înapoi. Dar cum Ѕincron Trans Construct 2009 e cu un picior în groapă e posibil să nu dea înapoi niciun chior.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *