Astăzi, premierul Marcel Ciolacu a declarant că PSD şi PNL ar putea avea un program comun la alegerile din 2024. Totuşi, Ciolacu subliniază faptul că nu a fost luată o decizie în acest sens.

„De obicei, în politică, niciodată nu spui niciodată. Nu a fost această discuţie până acum. Dar au existat discuţii, până la urmă, ca între colegi. Am văzut ce a declanşat declaraţia mea. Au fost discuţii şi de liste comune. Nu vorbim de un USL 2. În cazul în care noi simţim că românii au încredere în această coaliţie, putem veni cu un program de ţară şi cu o abordare comună în anul următor. Nu este o decizie, este o discuţie.

Nu are nimeni nimic decis în acest moment. Pentru mine, ca prim-ministru, urgenţa numărul unu este să încercăm să facem lucruri bune şi să construim ceva sustenabil în România şi să ne ţinem de promisiunile făcute faţă de români şi să implementăm reformele asumate de către statul român. Ca preşedinte al partidului, prioritatea mea numărul unu sunt primele alegeri, respectiv alegerile europarlamentare. Până al alegerile pentru funcţia de preşedinte e cale lungă”, a spus prim-ministrul, citat de Agerpres.ro.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *