Primăriţa Lasconi a făcut declarații foarte controversate azi, la conferința de presă a USR Argeș. A dat cu barda în politicieni. A atacat conducerea CJ Argeș, conducerea Prefecturii Argeș, nu a ratat niciun politician din opoziție.  „Să mori tu?!” și „Mi se face silă!” sunt o mică parte din declarațiile primăriței în fața presei și totul a culminat cu declarația: „Mă gândesc foarte serios ca la regionalizare să trecem pe partea Brașovului”. Reacțiile nu au întârziat să apară.
Marius Nicolaescu, vicepreședintele CJ Argeș consideră că nu a fost nevoie de o catastrofă naturală pentru a dărâma orașul, a fost nevoie doar de Elena Lasconi.
„Câteva reflexii retorice la ceas de seară:
✅️ În Câmpulung nu a fost nevoie de o catastrofă naturală pentru a dărâma orașul, a fost nevoie doar de d-na primar Lasconi!
✅️ ,,Să mori tu”, dar mai bine nu vreți să candidați la Brașov? Acolo e tot un USR-ist la primărie și tot la ultimul mandat!
✅️ Conform documentelor trimise de către ,,Primăria Brașov” nici un kurtoș kolaks nu puteți primi.
Chiar și cea mai săracă primărie atât din punctul de vedere al personalului cât și al finanțelor (Poienari de Argeș, nu de Brașov) a răspuns corespunzător și la timp adresei CJ-ului.
Credeți că CJ Brașov ar aloca bani pe hârtii prost întocmite și pentru cofinanțări europene de 82%?
✅️Acestă ,,turmă”, ,,haită”, pe la noi în Argeș, se numește ECHIPĂ! Dvs. nu știți să faceți o ECHIPĂ pentru că o ECHIPĂ o faci acasă pentru oamenii de acasă, dar dvs. nu sunteți acasă în Mușcel! Această echipă a PSD Arges lucrează pentru argeșeni și mușceleni și a atras cei mai mulți bani din fonduri europene și guvernamentale.
✅️ Sunt de acord că e greu și se poate face ceva în țara asta dar văd că nu se poate la Câmpulung (pardon Brașov).
PS 1. Revin mâine cu dovezile!
PS 2. Trist dar adevărat limbajul edilului unei foste capitale a Țării Românești!
Mușcelenii sunt oameni civilizații, educați și înțelepți care merită RESPECT!
Să aveți somn liniștit și mâine dimineață când vă treziți să vă uitați către Tâmpa!”, transmite Marius Nicolaescu, vicepreședinte CJ Argeș.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.3 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *