Politica PNL Argeş devine din ce în ce mai interesantă! Dacă pe vremea lui Adrian Miuţescu ne miram de politica pe care o făcea fostul preşedinte de organizaţie şi nu-i prevedeam acestuia un viitor prea luminos, azi – văzând prestaţia Alinei Gorghiu ne facem cruce, ba mai spunem şi „Doamne fereşte!”. În ultimele luni, Alina Gorghiu a reuşit ce n-a putut Miuţescu în ani de zile. Se va vedea la alegeri că vrăjile pe care le-a făcut şefa PNL Argeş nu au avut efectele scontate.

 

Pe lângă numirile politice în funcţii cheie a unor oameni care – într-o Românie normală – erau minim funcţionăraşi insignifianţi (la privat, spalau podelele), PNL Argeş mai pregăteşte un tun! Liberalii au chemat masonii ca să o susţină pe Alina Gorghiu, la un eveniment care are loc săptămâna viitoare. Bomboana de pe coliva PNL Argeş, dacă putem spune aşa pentru că argeşenii vor taxa derapajele. Numai Alinuţa nu realizează că orgoliile şi aroganţele sale depăşesc cu mult răbdarea electoratului de dreapta. Unde sunt Brătienii şi valorile de neegalat pentru care au trudit aceşti bravi Români. În niciun caz în poşeta de fiţe a Alinei Gorghiu, gen…

Redăm mai jos un mesaj transmis de un liberal către Masoneria din Argeş, în care scrie negru pe alb că masonii sunt invitaţi la evenimentul Alinei Gorghiu.

„Va îmbrățișez, dragi și iubiți frați! Vă invit marți, 04.10.2022, ora 16:00, la Hotel Ramada, salonul Diamond, pentru a participa la un eveniment organizat de Comisia de Infrastructură și Transport a PNL Argeș, unde vremelnic, dețin funcția de președinte! Evenimentul va fi deschis de către președintele interimar al Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu. Printre invitați se regăsesc:directorul CNAIR, secretari de stat de la ministerul transporturilor, senatori și deputați din cadrul comisiilor de specialitate, secretarul general ACAROM, lectori de la Universitatea Pitești, transportatori, oameni de afaceri și constructori de drumuri!

Vă aștept să participați în număr cât mai mare deoarece va fi un dialog constructiv între mediul politic și transportatori, oameni de afaceri! Dacă cineva dintre frăţiile voastre dorește să participe la eveniment vă rog daţi mesaj în privat cu nume și prenume/ nr de telefon pentru a fi trecuți pe lista de participanți! Cu TAF Viorel Constantin!”

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “MASONII, solicitaţi de PNL Argeş pentru campania Alinei Gorghiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *