Mircea Andrei prezintă partidul Alianţa Naţional-Creştină în termenii de care România are nevoie astăzi. Sătui de vânzătorii de ţară, politicieanii ANC vor să redea României, demnitatea pe care a pierdut-o.

„Partidele politice trebuie să schimbe acest sistem politic bolnav. Nu se mai poate continua așa. Avem un jaf asupra țării și asupra oamenilor. Avem peste 5 milioane de români afară și avem 40% din teritoriu vândut. Ținta acestui partid este să ne recuperăm oamenii și teritoriile. Există dreptul de preempțiune al statului prin care teritoriile agricole să poată fi cumpărate de stat. Nu există niciun caz în care statul să cumpere teren. Ne vom trezi că stăm pe pământul străinilor. Mai mult, majoritatea romanilor muncesc pământul în afara țării.

Eu nu mă simt extremist dar mă simt extrem de naționalist. Este firesc ca in țara noastră să ne facem regulile, nu să ni se facă reguli. Ne-am pripit când am intrat în UE, din dorința de a fi egali cu europenii. Ei nu ne-au privit niciodată ca egali. Noi nu trebuie să ne îndreptăm furia asupra europenilor, ci împotriva conducătorilor noștri. Cu riscul de a fi catalogați ca îndreptați spre extremism, vom fi un partid naționalist. Vom promova familia, vom promova biserica. Ne vom apăra limba, tradiția și identitatea națională.”, a declarat Mircea Andrei.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *