Politica românească demonstrează, încă o dată, că oamenii puți în funcții nu sunt nici pe departe apți pentru posturile respective. Cristian Mitrofan s-a liniștit! Mai sunt și alții care au încercat să ocupe funcții de conducere și au luat note rușinoase. Așa cum Mitrofan a luat nota 2 la concurs, după un an în care a ocupat, prin numire, postul de președinte al CAS Argeș, așa sunt și unii șefi ai vămilor.

Rezultate rușinoase la concursurile pentru funcțiile de director la vămile din estul țării. Niciun candidat nu a promovat examenul, iar notele sunt între 0.60 și 4.70. Unii dintre candidați sunt deja șefi cu delegație ai acestor puncte vamale. 

Potrivit Digi 24, punctajul minim pentru promovarea concursurilor a fost 7, însă niciunul dintre candidații care și-au dorit să ocupe un loc de director în vama Albița din Vaslui, la Vama Stânca-Costești din Botoșani sau la Vama Sculeni din Iași nu a reușit să obțină o notă de trecere.

La concursul de la vama Albița au fost 4 candidați, printre ei și actualul director al Direcției Regionale Vamale Iași, care ocupă postul prin delegație. Pentru Albița au fost și cei mai mulți candidați, care au obținut note între 1.30 și 4.70.

Și actuala șefă de la Vama Stânca-Costești, numită tot prin delegație, a vrut să ocupe acest post prin concurs. A obținut însă nota 3, iar singurul său contracandidat a obținut 1.20.

Cele mai slabe rezultate au fost pentru ocuparea funcției de director în Vama Sculeni. Au fost 3 candidați, iar notele au variat între 0.60 și 2.20.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.