”marionetă = păpușă sau figurină acționată de o persoană (cu ajutorul unor sfori) spre a interpreta diferite roluri în teatru de păpuși” (DEX)

Din păcate, tânărul Iulian Călin a căzut – deja – victima politrucilor din partid, a ălora care trăiesc – de ani de zile – de pe urma politicii.

Anunțarea candidaturii lui Iulian Călin, la alegerile locale din 2024, pentru funcția de primar la Ștefănești ni s-a părut inspirată, ne-am zis că PNL e preocupat să promoveze tineri din localitate, legați de comunitate.

Iulian Călin este un tânăr care a izbândit în viață prin propriile forțe, arbitru cunoscut, cu familie frumoasă … chiar am apreciat atragerea acestuia în PNL.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că o primărie nu se conduce cu fluierul și cunoscând doar regulamentul de fotbal, dar … fiecare cu șansa lui.

La scurt timp, după ce a apucat drumul politicii, sărmanul tânăr a devenit victimă inocentă pentru paraziții obișnuiți să trăiască pe spinarea politicienilor și a ajuns – fără să-și dea seama – marioneta unor oameni puși doar pe scandal, care toată viața nu au știut decât să suduie și să înjure.

Exploatând bunul-simț și buna-credință a acestuia, ”hârșâiții” tăvăliți – ani de zile – prin politică au început să acționeze în numele acestuia, cauzându-i – după părerea noastră – grave prejudicii de imagine.

Haideți să vedeți cum se joacă cu vorbele, cu ”gargara politică”, cei care administrează pagina de Facebook a PNL Ștefănești, fără ca bietul Iulian Călin să fie consultat, fără ca EL să fie convins că mesajele transmise pe această cale sunt pertinente.

19.10.2023 – postare PNL Ștefănești Argeș

” Pentru cei care nu citesc bazaconiile din presa plătită de primarul Velcea tot din banii noștri și vor să afle adevărul de pe site-ul Ministerului Finanțelor, vă prezentăm cum stă orașul Ștefanesti la cheltuirea banului public în primele 8 luni ale anului.
Distracția cu autobuzele care vin o dată pe oră ne-a costat peste 5 miliarde de lei vechi sau o sută de mii de euro, cum preferați. … ”

Adică – PNL Ștefănești critică transportul cu autobuze, îl ia în bășcălie – ”distracția cu autobuzele”.

23.10.2023 – postare PNL Ștefănești Argeș (după doar 4 zile)

” Fiindcă bătaia de joc și ignorarea voinței cetățeanului continuă, vom continua și noi strângerea de semnături pentru linia 6.
Altfel, începând de miercuri, puteți contribui și dumneavoastră la acest demers, membri noştri aflându-se miercuri de la orele 16 în Ștefanesti Sat.
După ce vom strânge semnături și pentru această zonă, vom redepune propunerile de suplimentare a autobuzelor prin consilierii noștri ”.

Adică – PNL Ștefănești laudă acum transportul cu autobuze și cere suplimentarea cu mijloace de transport.

Auzi tinere Iulian Călin, spune-ne și nouă – dacă tu ai ceva de spus în partid sau doar ești momâia celui care postează pe Facebook – în final, e bine că s-a introdus transportul cu autobuze sau nu?

Tu înjuri și dacă s-au adus autobuzele în oraș, dar și dacă nu sunt?

Fii domnule serios, că de jigodii politice suntem sătui … de 30 de ani, încoace.

Până la urmă e bine ca alegătorii să știe, de acum, cu cine vii – la pachet – la primărie, dacă ai câștiga alegerile … ca să știe la ce scandaluri să se aștepte, lucrătorii din primărie să ceară ordine de protecție etc …

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *