Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, a comentat debarcarea lui Florin Cîțu de la șefia PNL:

„Execuția lui Cîțu are aspectul unei lovituri dată de o huntă militară. Cei care păreau că îl sprijină pe Cîțu nu îl sprijineau de fapt pe Cîțu ci l-au ascultat pe Iohannis.

Ei nu au făcut decât să execute comenzile de la Cotroceni.

Acum PNL e ocupat cu candidatura lui Ciucă. M-am exprimat plastic că PNL nu mai există. Se transformă în UM PNL. Cu președinte Militar și cu ministru la ministerul de Interne. Asistăm la o confiscare clară.

Asistăm la o reunire a fostului FSN. Astăzi PNL nu mai are nicio legătură cu PNL istoric și ce a fost PNL 30 de ani după revoluție ci are legătură cu un partid captiv, prioznier, ce face ce dorește Klaus Iohannis.

….. Iohannis a adus PSD la putere și a impus partidocrația din PNL care face adevărată întrecere în a-l asculta pe Iohannis…practic a executat ordinul…

Eu acuma îl înțeleg pe Ciucă. Văzând cum s-a purtat Iohannis cu colaboratorii lui, văzând cum l-au executat pe Cîțu, cred că se gândește și el că va fi aruncat la gunoi așa cum a fost aruncat și Cîțu.

PNL se va diminua tot mai mult, își va pierde intensitatea și va ajunge o anexă a PSD. Ciucă e garanția că PNL va face tot ce cere chiriașul de la Cotroceni dar că nu va deranja PSD. Cîțu mai deranja pe cei de la PSD. Ciucă e un președinte nu pentru liniștea PNL ci pentru liniștea PSD”, a declarat Orban., potrivit Știripesurse.ro.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *