Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban va face, vineri dimineaţa, o sesizare penală la Parchetul General împotriva prim-ministrului Nicolae Ciucă şi a membrilor Guvernului care au refuzat convocarea şi organizarea alegerilor locale parţiale în mai mult de 50 de localităţi.
Astfel, de la ora 10.30, conform unui anunţ al formaţiunii, Ludovic Orban va fi la Parchetul General pentru a depune această plângere, transmite News.ro.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Orban – sesizare la PARCHETUL General împotriva lui Ciucă și a membrilor Guvernului

  1. Imi place ideia dar as aduce in fapt si administrarea transfagarasan este deprorabila nu e curat si jos la baza plin de busteni apoi cabinele vechi sim simai nu au fost facute investiti bani se duc in buzunarul cueva si la baza cabinelor e jale nu e asfalt nue nimic de dam in administrare un loc asa valoros daca nu e bine administrat. cine e responsabil nu pot merge cu prieteni de peste hotare ca e dezastru. pacat ca e asa frumos am fi putit fi mandri de acest loc pacat.iar pacat. Daca cineva din conducere poate sa faca ceva ar fi bine , 320 pe 2 adultisi 3 copi dar nu nu a fost ok. ama considerat ca au furat o parte din bani personalul destul de amabil . Sus unde era foarte frumos nimic nu a fost posibil mirosea greu cand am ajuns si cum am spus nimic investit doar bani furati . e doar parerea mea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *