Alegerile din PNL Argeș bat la ușă, că numai mâine nu-i poimâine, iar Adrian Miuțescu vrea să-și cucerească foștii colegi din partid și să-i introducă în partidul Forța Dreptei, pentru o satisfacere totală a plăcerilor politice. Ca pe vremea când domnii de toate categoriile puteau aborda dudui seducătoare chiar la telefon, în zilele noastre Miuțescu și prietenul Emi Ѕoare își flutură chiloții cu danteluță, că altceva – să fim serioși – chiar nu mai au de oferit, și încearcă să facă noi victime.

Adică dacă Miuțescu a căzut din lac în puț, adică din PNL în Forța Dreptei, de ce n-ar pica și alții, naivi dar încă amorezați de politica pumnului în gură pe care a practicat-o Adrian Miuțescu la conducerea PNL Argeș. Doar că acum se lasă fără violență, ci numai cu vorbe dulci, atent alese de cuceritorii Adi și Emi, pe numele lor de scenă.

Cine pune botul va fi și f–t și cu banii luați, că doar nu credeți că partidul lui Ludovic Orban merge cu aer. E nevoie de bani grei și de campanii serioase pentru lansarea unui partid, bașca resursă umană importantă. Și tocmai asta fac acum Miuțescu și Emanuel Ѕoare, caută aplaudaci prin PNL Argeș.

„Buna ziua. Suntem Deputatul Adrian Miutescu si Emanuel Soare, fost prefect, cadru didactic universitar. Dorim sa va invitam sa veniti alaturi de noi in noul proiect politic Forta Dreptei. Noi am plecat din PNL in urma realizarii coalitiei cu PSD, nefiind de acord sa ne incalcam principiile si valorile liberale. Daca nu va mai regasiti in actualul PNL si doriti sa stam de vorba, puteti raspunde acestui mesaj sau suna la numarul 0348.413.060”, e mesajul care a ajuns la mai mulți liberali argeșeni și despre care Instituțiilestatului.ro a scris pe larg AICI.

În definitiv, cine ar pleca din PNL pentru a-i duce trena lui Orban într-un partid care abia își face filială în Argeș? Ce mai poate promite Miuțescu, cel care acum câteva luni împărțea funcții în Argeș? Pentru moment, rămânem la ideea că seducția e singura armă a deputatului și deja a început cu mesaje și cu aluzii, ba chiar l-a băgat și pe Emanuel Ѕoare în jocul ăsta ca măcar să-i poată satisfice în grup pe liberalii care s-ar lăsa convinși să se înscrie în Forța Dreptei.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.