E agitație în PNL-ul mare din cauza Alinei Gorghiu care a plecat în America. Florin Cîtu a fost mazilit de la conducerea PNL tot după o vizită în SUA, la braț cu Alinuța! Și asta e gluma zilei! Surse din PNL Argeș ne-au dezvăluit că la Centru, apropiaților lui Ciucă le tremură chiloții tocmai pentru că Gorghiu e piaza rea pentru  președinții PNL care pleacă cu ea în America.

Deci avem o pastilă de cap pentru ministra Justiției și șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, care se pricepe de minune la trădări. A dovedit-o în trecut. Ciucă e în vizor și s-ar putea să zboare din fruntea liberalilor cum a făcut-o și Cîțu, deși Gorghiu îl lăuda ca fiind cel mai bun dintre cei mai buni, dar când a văzut că e pe ducă, l-a umilit chiar alături de echipa câștigătoare. Atunci, Alinuța a fost piaza rea pentru Cîțu, iar istoria e gata să se repete.

Șefa PNL Argeș face politică pe brânci, ca pe vremea când presta la greu (mai puțin onorabil) pentru a ajunge sus. Acum e sus și trage sforile în mod convenabil pentru ea, spre disperarea lui Ciucă. Omul își smulge părul de pe piept la gândul că în America i se coace mazilirea. Pe lângă el, alți lătrăi se teme și de ghinionul pe care îl poartă Alina Gorghiu președinților PNL cu care pleacă în SUA.

Ciudată situație! La Argeș, Gorghiu și PNL-ul au mâncat bătaie pe săturate, dar la centru, Alinuța are mare influență. O recomandă vocea și talentul, că rezultatele politice bat spre zero. La Argeș, Gorghiu e mai mult o „influensăriță” care o arde pe Facebook, decât un președinte de partid cu prestanță în județ. La noi, Alinuța e pistol cu apă, dar doamna se rupe în figuri în politica mare, iar zâmbetul ei american ar putea zgudui din temelii PNL-ul.

La București, echipa lui Ciucă se pregătește s-o ia în freză imediat ce Gorghiu va ateriza în România. Așa s-a întâmplat și cu Cîțu. Jocurile de culise se anunță greu de gestionat pentru președintele PNL care e ca și pus pe făraș. După principiul ”Femeia te ridică, femeia te coboară”, Gorghiu e gata s-o facă lată și să i-o tragă șefului Ciucă așa cum i-a tras-o lui Cîțu, după vizita din America. Practic țara tuturor posibilităților e o inspirație pentru Gorghiu, când vine vorba de a înlătura ghimpii din talpă. Iar acum, Ciucă e un mare ghimpe pentru Alinuța, căci umblă vorba prin târg că nu o iubește prea tare pe ministra justiției.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *