Sâmbătă, lumea bună a PNL-ului s-a adunat la Câmpulung, ȋn frunte cu preşedintele Nicolae Ciucă. Alina Gorghiu a fost bomboana de pe colivă, deoarece gafele pe care le face bat recorduri nebănuite. Şi tocmai din acest motiv ne-am gândit să-i administrăm Alinuţei o pastilă de cap, poate ȋşi mai revine. Deşi, după cum arată sondajele, ȋn 2024 e nevoie de terapie intensivă pentru Gorghiu & Co.

Noris Măgeanu – noul preşedinte al PNL Câmpulung – a fost motivul pentru care tot PNL-ul a descălecat la Câmpulung, o organizaţie care se doreşte a fi câştigătoare la localele din 2024. Altfel, frumos… Dar cam nerealist, dacă ne ȋntrebaţi pe noi.

Pentru că rezultatele vor fi după chipul şi asemănarea Alinei Gorghiu care are nişte strategii de campanie de râsul curcilor. Nu ştim dacă şi-o trage singură sau ȋşi bate cineva joc de ea, dar le comite intensiv, ceea ce chiar e de speriat. Atâta prostie la o singură persoană, mai rar…

Să vedeţi tărăşenie!

“Norris, ȋţi mulţumesc pentru pasul făcut, pentru prietenie. Vom reda măreţia Municipiului Câmpulung”, a spus Alinuţa. Păcat că nu sunt vorbele ei, ci că a tras cu ochiul la PSD-işti, care ȋn martie anul acesta au organizat alegeri interne la Câmpulung şi au avut următorul slogan: “Ȋmpreună redăm măreţia Câmpulungului!”

Ştim că la PNL se poartă plagiatele. Ciucă, Bode, Gorghiu şi alţii, au fost, pe rând, ȋn vizorul publicului pentru suspiciuni sau fapte de plagiat, dar chiar să vorbeşti, Alinuţo, de funie ȋn casa spânzuratului (Ciucă)? Asta e lucrare necurată…

Ne vedem ȋn 2024, prin Argeş, când Ciucă, Bode, Gorghiu şi alţii vor face campanie. Probabil tot cu plagiate, că liberalii de azi sunt lipsiţi de ispiraţie.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *