Se aude prin PNL-ul mare că şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, e bună de ministru şi chiar ar avea şanse în noul Guvern, condus de Marcel Ciolacu. Aşa o laudă şefii de la Bucureşti că ne-am gândit că nouă, la Argeş, ne-ar trebui ca Alinuţa să fie ministru al Transporturilor. O ajută vocea şi talentul, başca şi câţiva liberali argeşeni care ocupă deja posturi cheie în sistem.

Plus că Alina le ştie şi cu Transfăgărăşanul, deci ne-am scos pe viaţă şi pe moarte. Vorbeşte ea şi la meteo, să anunţe băieţii vreme bună, ca să avem Transfăgărăşanul deschis tot anu’…

Drumurile din Argeş au nevoie de reparaţii serioase, iar Alina Gorghiu e prima care strigă că avem drumuri proaste. Deci numai bine, vine ea şi ne rezolvă pe toţi. Are pe Cosmin Petrescu, mare şi tare la CNIR, pe Diana Tobă – tobă de muncă în domeniu – sau pe Dragoş Predescu care are post la CFR şi chiar pe Iani Popa, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, cu responsabilități pe la porturi. Poate ne face Alinuța o surpriză și face din Argeș port la Marea Neagră. Cu aşa echipă, Alina Gorghiu va revoluţiona transportul în România.

Vom trece la avioane, până vom rezolva cu drumurile judeţene şi drumurile naţionale. Să vezi atunci autostrăzi mai bune ca-n Germania şi Austria, transport pe râuri și pârâții. În plus, vom avea trenuri de mare viteză ca-n Japonia. Se ocupă Dragoş Predescu, gen…

La valoarea ei şi la ambiţiile pe care le are, Alina Gorghiu, această mumă a neamului, va bifa succesuri după succesuri. Iar Argeşul va avea prioritate, că tot se laudă Alina că e argeşeancă (născută la Tecuci). Deci staţi cuminţi, acum vine luna iunie, se face rotativa la Guvern, iar Alina va ajunge ministru.

Alinuţo te iubim că ca tine nu găsim, gen…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *