A dat norocul peste locuitorii comunei Tigveni! Oamenii au aflat că vor primi pământ gratis aşa că şi-au ales şi locurile preferate, dacă tot e pentru toată lumea… Numai că vestea era o făcătură! Ȋn realitate, prefectul Radu Perianu s-a dus la faţa locului să dezamorseze vestea bombă! Practic, oamenii au fost minţiţi ȋn cel mai jalnic mod.

Şi cum s-a dus Perianu să le spună oamenilor adevărul, s-a filmat cu locuitorii comunei, care strigau, vorba lui Coşbuc: “Noi vrem pământ!”. Şi fiecare vorbea pe limba lui, despre acest episod. Perianu ȋncerca să explice cum stă treaba din punct de vedere legal, iar cetăţenii spuneau cum văd ei lucrurile.

O femeie mai guralivă a zis: “Să ştie dom’ perfect că sunt şi eu perfectă”. Iar domnul “perfect” Perianu s-a simţit măgulit de vreme ce a acceptat ca filmarea cu pricina să ajungă la presă. Sau i-or fi tras-o colegii din staff-ul de campanie? Adevărul e că filmarea ar putea ajunge subiect de interes la emisiunile de umor, dar realitatea doare. Prefectul de Argeş a mers ȋn mijlocul unei comunităţi cu puţină educaţie (a se vedea naivitatea cu care au crezut oamenii că vor primi pământ, moca) şi s-a lăsat filmat alături de nişte oameni cu câteva clase care i-au spus că e PERFECT. Ca să-i dai la TV tu, prefect, e ca şi cum ai face mişto de ei.

Dar lăsaţi! Prefectul Radu Perianu şi PNL Argeş pot mai mult de atât!

 

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.2 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *