Noi nu suntem aşa deştepţi, că dacă eram – ne făceam liberali! Dar am observat că duduie inteligenţa ȋn acest partid aşa că abordăm azi una din temele preferate ale băieţilor de la PNL. E vorba de PiteștiTechCity sau Perianu – 4 poduri, o revoluţie ȋn administraţie, credibilă pentru grupa mica de la grădiniţă (program scurt).

Dar să nu-i răpim bucuria lui Perianu… Mai bine ȋi oferim o pastilă de cap, pentru zilele de campanie care vor urma. Ce nu spune nimeni, e că prefectul Radu Perianu i-a furat proiectul lui Mihai Coteţ, proiect pe care Coteț l-a furat de la Emil Boc.  Până mai ieri, Coteţ defila cu PiteștiTechCity2024, dar de câteva zile, de când Perianu e candidatul PNL la şefia CJ Argeş, prefectul se foloseşte de acest proiect. A ȋnceput la Câmpulung şi la Rucăr, şi ȋl sfătuim să-l plimbe prin tot judeţul şi să-l dea pe la nasul argeşenilor. Ba chiar să le spună că PNL are poduri pentru toţi, indiferent că stau la Dragoslavele, la Nucşoara, la Oarja sau la Cotmeana.

Practic e de bine! Perianu nu are nici proiecte, nici idei, dar merge pe burtă ȋn campania electorală. Discursul prefectului, cu tot cu ideile altora, e de clasa a VII-a, aşa… Cât e Argeşul de mare, Radu Perianu e gata să spună că a inventat coada la prună. Sunt curios dacă cele 4 poduri vor fi gata ȋntr-un mandat sau are nevoie de mai multe. Ȋntreb pentru un prieten…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *