Alina Gorghiu a pus la cale o ȋntâlnire cu pensionarii din Câmpulung, oraş ȋn care speră că oamenii ȋl vor alege primar pe liberalul Norris Măgeanu. La cum au decurs lucrurile, pariem că Măgeanu va pierde localele şi nici Perianu şi Gorghiu nu vor câştiga cine ştie ce… Oricât ar face pe interesanţii şi oricât ar mima preocuparea pentru soarta acestui municipiu.

“𝗗𝘂𝗺𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝟰 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟮:𝟬𝟬, 𝗹𝗮 𝗖𝗮𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿ă 𝗮 𝗦𝗶𝗻𝗱𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 veți avea ocazia să participați la o sesiune de discutii si întrebări pe teme de interes, actuale, legate de #pensii si drepturile pensionarilor din Romania. Această întâlnire are scopul de a oferi pensionarilor și seniorilor din Câmpulung un spațiu deschis pentru a împărtăși preocupările și a primi răspunsuri directe de la cei implicați în domeniul pensiilor. Principalii invitați ai acestei întâlniri importante pentru toți seniorii musceleni sunt: Dl. 𝗗𝗔𝗡𝗜𝗘𝗟 𝗕𝗔𝗖𝗜𝗨 – Președinte Casa Națională de Pensii Publice Dna. Alina Gorghiu in calitate de presedintă PNL Argeș Dna. 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗘𝗟𝗘 𝗟𝗜𝗟𝗜𝗔𝗡𝗔 – Director adj. Casa Națională de Pensii, Argeș Dl. Norris Marcu Măgeanu – Președinte PNL Câmpulung”, a transmis PNL Câmpulung.

Pentru oameni, echipa de la PNL se traduce prin  blocarea bulevardului Pardon. Şi tocmai acest aspect l-au strigat oamenii ȋn sală. Ȋn video de mai jos se vede cum Măgeanu a fost pur şi simplu asaltat de oamenii care au iscat un scandal pe tema nemulţumirilor lor. Şi să ştiţi că nici prefectul Radu Perianu şi nici şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, n-au scăpat mai ieftin. A fost hate pentru toată echipa de la PNL şi un semnal clar că la alegerile locale PNL mănâncă bătaie la Câmpulung.

Măgene, prietene! Mai rămâneai la gagici! Politica e grea, mai ales dacă o ai şefă pe Alina Gorghiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *