Cristian Popescu-Piedone vine cu un mesaj virulent după ce Alianţa PNL-PSD l-a retras pe medicul Cătălin Cȋrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. Piedone, favorit ȋn sondaje pentru funcţia de primar general, spune că mazilirea lui Cȋrstoiu va da şanse mari lui Nicuşor Dan.  

„Astăzi, de ziua Sfântului Gheorghe, anunț toți oamenii buni că mergem împreună înainte și doar înainte!

Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară!

Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți!

Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit!

Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!

Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți!

Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă!

Aceasta este realitatea, oameni buni!

Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani!

Concluzie:

Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN!

Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!

Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!

Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ!

Pe 9 IUNIE, ieșim la vot și FACEM IMPOSIBILUL POSIBIL!

Cu respect, primarul Piedone”, scrie Piedone pe Facebook.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *