Supărată că a pierdut alegerile, Elena Iagăr (şefa de campanie a PNL Argeş) a anunţat pe pagina de socializare că demisionează din fruntea Şcolii Populare de Arte. Ȋn realitate, demisia nu a ajuns nici la CJ Argeş, nici la Şcoala de Arte, după cum a anunţat chiar colegul de partid al lui Iagăr, Liviu Iana.

Ȋn campania electorală de la alegerile locale, Elena Iagăr (care a trecut de la PSD la PNL) a fost foarte vocală şi i-a criticat aspru pe social-democraţi. La vremea aceea, Iagăr credea că PNL-ul va fi revelaţia acestor alegeri ȋn Argeş, dar nu i-au ieşit socotelile. Chiar deloc! Liberalii au luat bătaie la cu..l gol, iar Elena Iagăr a spus că pleacă de la conducerea Şcolii Populare de Arte, care se află ȋn subordinea CJ-ului, deci a PSD-ului.

Azi, la şdinţa CJ Argeş, PNL-istul Liviu Iana a criticat-o pe Iagăr, pentru că a aburit lumea cu aşa-zisa demisie. Ea a demisionat doar virtual! Nu a scris nicio demisie cu mânuţa ei, deci e făcătură.

“Închei astăzi cea mai frumoasa etapă din viața mea – 7 ani în care am făcut tot ce am putut mai bine pentru Argeș și pentru oamenii lui. În mod sigur nu am făcut totul și în mod sigur nu am făcut totul perfect.

Consider că nu este necesar să fac un bilanț, având mulțumirea că las în urmă realizări remarcabile, emoții pozitive și amintiri frumoase.

Vă mulțumesc vouă, tuturor celor cu care am muncit și cu care m-am bucurat de tot ce am construit împreună!

Vă rog să nu considerați retragerea mea ca fiind o lașitate sau manifestarea unei mândrii exacerbate!1

Vine din convingere că instituția Școlii Populare de Arte și oamenii care lucrează aici merită și vor obține mai mult respect și mai multă susținere din partea Consiliului Județean Argeș, respect și susținere pe care le-am obținut cu greu în toți acești ani și pe care în mod cert mi-ar fi imposibil să le obțin de azi înainte.”, a scris Iagăr acum trei zile.

Nu cumva Elena Iagăr se aştepta ca şeful judeţului, Ion Mȋnzȋnă, s-o roage să nu demisioneze? Că tot a făcut ea o campanie mizerabilă sub bagheta PNL…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.7 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *