Ȋn ultima vreme, că tot au pus-o băieţii şefă la Justiţie, Alina Gorghiu, s-a specializat ȋn combaterea traficului şi a consumului de droguri. Pe toate canalele, Alinuţa vorbeşte despre droguri. A mai ramas Canalul Dunăre-Marea Neagră, că ȋn rest n-a ratat nimic. Iar declaraţiile sale pe aceste teme sunt de noaptea minţii. Gorghiu ori nu e bună la logică, ori nu e bună la matematică, ori nu e bună la nimic.

Ȋn pandemie, Alinuţa era ȋntrebată pe Facebook dacă garantează cineva pentru vaccinurile anti-COVID, iar ea răspundea nevinovată:

“Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta!” Un vis, ce să mai zicem? Dar prostia şi aroganţa o ȋnsoţesc pe doamna Alina Gorghiu, chiar şi la Ministerul Justiţiei. Colegii de la Puterea.ro, au surprins o serie de declaraţii ale şefei PNL Argeş şi nouă, ca argeşeni, ne cam crapă obrazul de ruşine…

“Pe 15 septembrie 2023, Alinuța, „Albinuța” favorită a lui Iohannis, pozând în mironoșiță venită de la mănăstire, a făcut la un un post TV o declarație șocantă: „Gândiți-vă că în România sunt milioane de consumatori de droguri și cred că ei trebuie să fie ajutați să scape. Nu putem să băgăm în pușcărie milioane de oameni pentru că ei consumă droguri”. Opsss!  Ce spusei?

Dar asta nu e tot! „Sunt bine peste un milion de români care la un moment dat în viața lor au consumat un anumit tip de droguri. Aș spune că mai bine de două milioane”. Măi Alinuța-Albinuța… după ce ai deschis gura la TV a ieșit fum alb pe coșul de la Cotroceni. Și fumul alb e pentru cei care consumă droguri. Adică, stimați consumatori de droguri sunteți în siguranță pentru că ministrul Justiției vă dă asigurări că nu o să ajungeți la pușcărie! Ura! Ura! Aplauze și iar aplauze!

Dar, Alina Gorghiu, prin declarația că aproape două milioane de români au consumat un anumit tip de droguri, demonstrează, cum se spune în limbajul străzii, că „fură curent”. Și fură curent de mamă, mamă! Populația României este de aproape 20 de milioane de locuitori, din care cu vârsta până la 14 ani sunt vreo 3.400.000, iar încă vreo 3.000.000 au peste 65 de ani. Asta înseamnă, după calculul și mintea Alinei Gorghiu, excluzându-i pe cei sub 14 ani și pe cei peste 65 de ani, că 2.000.000 din cele 14.000.000 de locuitori au consumat un anumit drog. Adică, unul din șapte locuitori a tras pe nas! Măi dragă doamnă ministru, cum spune tătucul Iliescu, mintea ta a luat-o pe arătură! Și rău de tot! Dar asta nu e tot.

La sfârșitul săptămânii trecute, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat că nici Europa nu e ferită de subiectul drogurilor, precizând că o statistică a Uniunii Europene arată că sunt aproape 84 de milioane de adulţi din Europa, între 15 şi 65 de ani, care au încercat cel puţin un drog o dată în viaţă. Măi dragă, Alinuța-Albinuța, iar ai furat curent. În primul rând, la 15 ani nu ești adult, ci doar de la 18 ani. Însă, se poate ca Alina Gorghiu să fi devenit adultă înainte de majorat, însă e amănunt neimportant! Dar, mare aberație debitată de Alinuța-Albinuța Cotroceniului este că „aproape 84 de milioane de adulţi din Europa, între 15 şi 65 de ani, care au încercat cel puţin un drog o dată în viaţă”.

Păi, măi dragă Alina, populația Europei este 745.000.000, iar, după calculul tău, unul din opt locuitori ai Europei a consumat droguri!  Alinuța, Alinuța-Albinuța, că memoria îți joacă feste, nu e nimic nou, dar stai rău și cu matematica și cu statistica! Dar, ce să-i mai faci acum Alinei Gorghiu că deh „unde nu-i cap, vai de picioare”, iar „unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!””, scriu jurnaliştii de la Puterea.

Ne place de Alinuţa! Are ditamai funcţia, dar nu ȋncetează ȋn a se face de râs. Promite să nu ne dezamăgească nici pe viitor!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “PRAF! Alina Gorghiu se ȋntoarce! De la “Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”, la tot felul de declaraţii şi calcule despre consumatorii de droguri

  1. Populația Uniunii Europene este de 446,7 milioane de locuitori, nu de 745 milioane cum afirmați o mică mare diferență, pentru a ieșii procentul….trebuie amintit faptul ca este senator al României reprezentând județul Timiș, dar mai mult are activitate în județul Argeș…in județul Timiș este doar formal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *