Prefectul Radu Perianu a ȋnceput campania electorală ȋn Argeş, de dragul candidaturii sale la Consiliul Judeţean. A fost la Câmpulung şi la Rucăr să le vorbească oamenilor de SF-urile pe care le pregătesc PNL-iştii. PiteștiTechCity, un adevărat terci ȋn capetele liberalilor, nu i-a convins pe argeşenii din zona de nord a judeţului.

S-a dus Radu mamii cu geamantanul plin de proiecte, care mai de care mai smart. Ce nu a ȋnţeles prefectul e că dacă le vorbeşti argeşenilor pompos, nu ȋnseamnă că ȋi dai pe spate. Ba dimpotrivă! Chiar ieri câmpulungenii şi rucărenii au ȋnţeles că e mare vrăjeală ȋn acest PiteștiTechCity. Doar propagandă ieftină, care-i va costa scump pe băieţii de la PNL.

Ȋn primul rând, s-a dus avocatul Radu Perianu să le vorbească despre cele 4 poduri peste râul Argeş, cu promisiunea că două se vor realiza la Câmpulung. Doar că un câmpulungean i-a scris lui Perianu pe contul de socializare că prin Câmpulung trece Râul Târgului, deci nu Argeşului. Semn că oamenii nu pun botul la gargara liberalilor, care nici nu ştiu ce să mai promită şi cui. Dacă tot nu cunoaşte Perianu, judeţul, poate merge şi pe Valea Topologului, pe Valea Vâlsanului, pe Valea Râului Doamnei, să promită şi pe-acolo câte-un pod. Dacă tot crede că oamenii sunt proşti făcuţi grămadă…

Dar domnul avocat Radu Perianu (care a renunţat la avocatură şi preferă leafa de la stat, de nu ştiu câte ori  mai mică decât onorariile avocaţilor buni) va descoperi că argeşenii nu pot fi prostiţi. Că degeaba o arzi pe Facebook şi te lauzi cu ce nu eşti pentru că oamenii miros impostura şi aroganţa.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *